16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το νέο trailer του Toy Story 4 που εστιάζει στους νέους χαρακτήρες

    Η Disney και η Pixar έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer του Toy Story 4, που παρακολουθεί τις ολοκαίνουργιες περιπέτειες του Γούντι (Τομ Χανκς), Μπαζ (Τιμ Άλεν) και της υπόλοιπης αγαπημένης παρέας παιχνιδιών.

    Το νέο κεφάλαιο ξεκινά με τα παιχνίδια στο νέο τους δωμάτιο, αφού πλέον ανήκουν στην μικρή Μπόνι από τότε που της τα δώρισε ο μεγάλος πλέον Άντι, να υποδέχονται ένα καινούργιο μέλος, τον Φόρκι- ένα παιχνίδι που έφτιαξε η Μπόνι από ένα πλαστικό πιρούνι.

    Ο Φόρκι είναι διστακτικός με τους υπόλοιπους και αμφιβάλλει για την φύση του και τη θέση του στον κόσμο. Ο Woody και η παρέα του θα πρέπει να του δείξουν και να του μάθουν πως και αυτός έχει τη δική του θέση στον κόσμο.

    Δείτε το νέο trailer που έχει την μορφή τηλεοπτικού σποτ παρακάτω:

    “Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ θεώρησα πως το Toy Story 3 ήταν το τέλος της ιστορίας. Οι ερωτήσεις για το πώς θα έμοιαζε αυτό έγιναν η αρχή για μια νέα διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε τον κόπο να εξερευνήσουμε”, σχολίασε ο σκηνοθέτης Τζος Κούλεϊ.

    Από την πλευρά του ο Τιμ Άλεν, που δανείζει την φωνή του στον Μπαζ, είπε πως η νέα ταινία δεν θα απογοητεύσει το κοινό και πως αυτή διακατέχεται από έντονα συναισθήματα και όχι μόνο.

    Το Toy Story 4 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου 2019.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles