21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δείτε το νέο promo βίντεο της σειράς ‘Stillwater’ του Apple TV+

    Ένα νέο promo βίντεο για την σειρά Stillwater της Apple TV+ υπηρεσίας μόλις κοινοποιήθηκε και μας θυμίζει πως να ερχόμαστε σε επαφή με το περιβάλλον μας.

    Με βάση την όλη ατμόσφαιρα της σειράς το βίντεο προσπαθεί να υπενθυμίσει σε όλους μας πως κάποιες φορές είναι εύκολο να ξεχάσουμε τον κόσμο γύρο μας και πως για αυτό θα πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή.

    Siblings Karl, Addy, and Michael have a very special next-door neighbor: a wise panda named Stillwater. His friendship and stories give them new perspectives on the world, themselves, and each other.

    Το Stillwater και η σεζόν 1 αυτού είναι διαθέσιμη ήδη στην Apple TV+ υπηρεσία και αποτελεί μια άριστη σειρά για να καθίσετε να δείτε μαζί με τα παιδιά σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.