17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς “Δίλημμα” (WHAT/IF) του Netflix

    Μία ωμή, ηδονοβλεπτική εξέταση κοινωνικά αποδεκτών ανθρώπων που αρχίζουν να κάνουν απαράδεκτες πράξεις. Μια σειρά γεμάτη από συγκρούσεις που προέρχονται από μεγάλου κόστους ηθικά διλήμματα. Η υπόθεση της πρώτης σεζόν επικεντρώνεται σε δύο νεόνυμφους που, επειδή δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, αποδέχονται μια ηθικά επιλήψιμη πρόταση μιας ισχυρής γυναίκας για να εξασφαλίσουν την οικονομική βοήθεια που χρειάζονται όσο τίποτα άλλο.

    Τα 10 επεισόδια της σειράς Δίλημμα θα είναι διαθέσιμα στα μέλη του Netflix παγκοσμίως στις 24/05/ 2019.

    Στην πρωτότυπη σειρά του Netflix Δίλημμα πρωταγωνιστούν οι Ρενέ Ζελβέγκερ (Επιστροφή στο Cold Mountain, Τζέρι Μαγκουάιρ), Τζέιν Λέβι (Castle Rock, Suburgatory), Μπλέικ Τζένερ (Μια Αμερικάνικη Ληστεία, Glee), Σαμάνθα Ουόρ (Glee), Κιθ Πάουερς (Famous in Love), Ντανιέλα Πινέντα (Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε), Χουάν Καστάνο (Shades of Blue), Τζον Κλάρενς Στιούαρτ (Ο Λουκ Κέιτζ της Marvel) & Ντέιβ Άννάμπλε (Brothers & Sisters).

    Τη διεύθυνση παραγωγής έχουν αναλάβει ο showrunner Μάικ Κέλλυ, η Μελίσσα Λόυ (Page Fright) ο Άλεξ Γκάρτνερ, ο Τσαρλς Ρόβεν (Atlas Entertainment) ο Ρόμπερτ Ζεμέκης και ο Τζάκ Ραπκί (Compari Entertainment). Η σειρά Δίλημμα είναι μία παραγωγή της Warner Bros. Television για το Netflix.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles