17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε τις 50 φωνητικές εντολές που μπορεί να εκτελέσει η Siri

    iOS-7-Could-Deliver-Siri-2-0-Evolved-Apple-Job-Posting-Suggests-2

    H Siri η φωνητική υπηρεσία της Apple που έκανε την εμφάνιση της με την είσοδο στην αγορά του iPhone 4S οδεύει προς τον τρίτο της χρόνο και πολλά έχουν αλλάξει από την πρώτη της εμφάνιση.

    Η Apple έχει επενδύσει αρκετά και θα συνεχίσει να επενδύει για μια υπηρεσία που συνεχώς βελτιώνεται. Πόσο όμως μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί κάποιος.

    Στο Phonebuff είχαν την ίδια απορία και έτσι σήμερα μας παρουσιάζουν τις 50 φωνητικές εντολές που μπορεί να εκτελέσει η Siri.

    Όπως θα παρατηρήσετε κάποιες από αυτές ίσως τις γνωρίζετε αλλά κάποιες άλλες όχι οπότε αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε το 8λεπτο αυτό βίντεο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles