21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες χρήστη του MagSafe Battery Pack για τα iPhone 12 | Οι πρώτες εντυπώσεις

    Το MagSafe Battery Pack των iPhone 12 θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές αργότερα μέσα στην εβδομάδα μετά και την επίσημη ανακοίνωση του την περασμένη Τρίτη. Ένας τυχερός αγοραστής όμως κατάφερε να έχει στα χέρια του νωρίτερα. Φωτογραφίες που κοινοποίησε στο Reddit είναι η πρώτες του αξεσουάρ αυτού στα χέρια ενός χρήστη.

    Ο Steven Rusell κατάφερε να πάρει το MagSafe Battery Pack από το τοπικό του Apple Store στο Memphis.

    Οι πρώτες του εντυπώσεις ήταν οι εξής:

    • “ομαλό σκληρό πλαστικό. Όχι σιλικόνη όπως νόμιζα. Μοιάζει να έχει μια πολύ στιβαρή κατασκευή”
    • “Οι μαγνήτες είναι ΠΟΛΥ ΔΥΑΝΤΟΙ. Ίσως να δημιουργηθεί θέμα με τις θήκες από δέρμα και το αποτύπωμα που μπορεί να αφήσει πάνω σε αυτές
    • “Μοιάζει ο τέλειος συνδυασμός για την λευκή θήκη σιλικόνης της Apple ”

    O Rusell ανέφερε επίσης πως σίγουρα το πάχος του MagSafe Battery Pack δεν είναι αμελητέο ενώ στο μέγεθος είναι πανομοιότυπο με το αντίστοιχο battery pack για τα iPhone 12 από την Mophie.

    Οι στρογγυλεμένες άκρες του επίσης δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.