20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε πως θα μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο iPhone 7

    iphone_7_render_mr

    To iPhone 7 δεν θα έχει μια κάμερα που θα προεξέχει από το σασί και ούτε τις εξωτερικές γραμμές της κεραίας αναφέρει σήμερα το MacRumors.

    Το site αναφέρεται σε πηγές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες και κατά το παρελθόν τονίζοντας πως εξωτερικά τουλάχιστον η συσκευή θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 6S με τις παραπάνω μόνο διαφορές.

    Για την προέξοχη της κάμερας η Apple θα χρησιμοποιήσει μια πιο λεπτή κάμερα iSight που θα επιτρέψει στους φακούς να ενσματωθούν στο ίδιο επίπεδο με το σασί.

    Το iPhone 7 Plus φημολογείται πως θα έχει μάλιστα ένα διπλό σύστημα φακών με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει αν το ίδιο θα ισχύσει και για το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας.

    Για τις γραμμές της κεραίας η αναφορά κάνει λόγο πως η Apple βρήκε τρόπο έτσι ώστε να τις περάσει εσωτερικά του σασί της συσκευής και έτσι θα δώσει μια πιο ομοιόμορφη οπίσθια εικόνα για την συσκευή.

    Το iPhone 7 λογικά θα το δούμε σε ένα media event της Apple κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά οι φήμες θέλουν την συσκευή να χάνει την θύρα 3.5 mm για τα ακουστικά, να παρέχει και επίσημα αδιαβροχοποιήση και ίσως ακόμη και ασύρματη φόρτιση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles