23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε ένα iPhone 6 concept που μπορεί να είναι κοντά στο αληθινό

    Screen Shot 2014-03-11 at 2.20.54 PM

    Αυτή την στιγμή και με μια πρόχειρη αναζήτηση μπορείτε να βρείτε μια σειρά iPhone concepts από διάφορους σχεδιαστές και μη που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το iPhone 6. Πολλά από αυτά όπως σας έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς είναι αξιόλογα, ενώ κάποια εύκολα εντυπωσιάζουν αλλά ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

    Το συγκεκριμένο concept μπορείτε να δείτε παρακάτω και μας το παρουσιάζει ο Sam Beckett δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσε κάποιος εντυπωσιακό αλλά αυτό ακριβώς το γεγονός το κάνει να μπορεί να είναι κοντά σε κάτι που θα μας παρουσιάσει η Apple σε μερικούς μήνες από τώρα.

    Πρόκειται για κάτι που παρουσιάζει μια φυσική εξέλιξη του iPhone 5S που πολύ πιθανόν να παρουσιάσει και η ίδια η Apple.

    Δείτε το παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles