15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Δείτε ένα hands on των Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch της Google

    Η Google ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία των smartphone Pixel 7 και Pixel 7 Pro, τα οποία θα ανταγωνίζονται άμεσα τη σειρά iPhone 14, καθώς και το Pixel Watch, έναν ανταγωνιστή του Apple Watch. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα των νέων προτάσεων της Google.

    Με τιμή από $599, το Pixel 7 διαθέτει φωτεινότερη οθόνη 6,3 ιντσών με εγκοπή κάμερας, ματ περίβλημα από αλουμίνιο και Gorilla Glass Victus μπροστά και πίσω. Διαθέτει τσιπ Tensor G2 σχεδιασμένο από την Google με 8 GB RAM και σύστημα διπλής πίσω κάμερας με δυνατότητα «κινηματογραφικού θαμπώματος» και wide και ultra-wide φακούς.

    Η τιμή του πιο ακριβού Pixel 7 Pro ξεκινά από 899 δολάρια, με τη μεγαλύτερη συσκευή να προσφέρει οθόνη 6,7 ιντσών (το ίδιο μέγεθος με το 14 Plus και το Pro Max), ένα τσιπ Tensor G2 με 12 GB RAM, ένα σύστημα κάμερας τριών φακών με έναν υπερευρυγώνιο φακό 12 megapixel, έναν ευρυγώνιο φακό 50 megapixel και έναν τηλεφακό 48 megapixel. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνουν εστίαση macro, ζουμ 30x Super Res, Cinematic Blur για πορτρέτα και Real Tone για ρεαλιστικούς τόνους δέρματος.

    Η Google έχει προσθέσει μια ενσωματωμένη λειτουργία VPN που έρχεται σύντομα, καθώς και μια διάρκεια μπαταρίας 24+ ωρών, γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια λειτουργία ανίχνευσης βήχα και ροχαλητού που έχει προστεθεί στη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου.

    Μαζί με τα τηλέφωνα Pixel 7, η Google παρουσίασε και το Pixel Watch, το οποίο ανταγωνίζεται το Apple Watch. Με τιμή που ξεκινά από $350, το Pixel Watch διαθέτει στρογγυλή οθόνη, η οποία το ξεχωρίζει από την ορθογώνια σχεδίαση της οθόνης του Apple Watch. Το Pixel Watch ενσωματώνει λειτουργίες από την εταιρεία Fitbit που ανήκει στην Google, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ΗΚΓ, παρακολούθηση ύπνου, ανίχνευση πτώσης, έκτακτη ανάγκη SOS και πολλά άλλα.

    Δείτε λοιπόν και το βίντεο του MacRumors για να πάρετε μια πρώτη εικόνα για όλα αυτά:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.