14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Βίντεο δείχνει γιατί ένα σύστημα διπλών φακών στο iPhone 7 θα είναι σημαντικό

    iPhone-7-dual-camera-concept

    Η ιδέα του να έχει κάποιος ένα smartphone με ένα σύστημα διπλών φακών δεν είναι κάτι καινούριο αυτές τις μέρες. Βέβαια η δημιουργία ενός iPhone που θα ενσωματώνει κάτι τέτοιο σίγουρα κεντρίζει πάρα πολλούς από εμάς.

    Η εταιρεία πρόσφατα παρέδωσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επιτρέπει σε μελλοντικά iPhone πέρα από το να έχουν ένα τέτοιο σύστημα αυτό να έρχεται με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά στο λογισμικό της κάμερας.

    Το παρακάτω βίντεο και με βάση το παραπάνω έρχεται να μας δείξει γιατί ένα σύστημα διπλών φακών σε ένα επερχόμενο iPhone θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση και προσθήκη.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles