22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    To Αpple Watch είναι water resistant αλλά όχι waterproof

    Apple_Oct_2014_592-640x450

    Μια από τις μικρές λεπτομέρειες που η Apple απέτυχε να αναφέρει στην διάρκεια της παρουσίασης του Apple Watch ήταν και η σχέση του με το υγρό στοιχείο. Αν και το Apple Watch έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παραμένει στον καρπό σας όλη την ημέρα όπως θα δείτε παρακάτω αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.

    Όπως λοιπόν όλα δείχνουν το Apple Watch θα μπορεί να αντεπεξέλθει καλά με λίγο νερό αλλά μην περιμένετε να κάνετε βουτιές μαζί του.

    Ο δημοσιογράφος David Pogue έμαθε μερικές περισσότερες πληροφορίες για την νέα wearable συσκευή της Apple. H εταιρεία λοιπόν του είπε πως το Apple Watch δεν είναι αδιάβροχο αλλά μπορεί να έχει αντίσταση στον νερό. Ο ιδρώτας λοιπόν, η βροχή, το πλύσιμο των χεριών και το μαγείρεμα δεν θα το επηρεάσουν αλλά θα πρέπει να το βγάλετε από τον καρπό σας πριν πάτε για μπάνιο ή για ντους.

    Αυτό το γεγονός σίγουρα θα απογοητεύσει όσους θέλανε να κάνουν μετρήσεις της φυσικής τους κατάστασης και μέσα στο υγρό στοιχείο και όχι μόνο μιας και πολλοί από εμάς θα το θέλαμε ανθεκτικό και κάθε φορά που πάμε για μπάνιο.

    Ο Pogue επίσης έμαθε πως ο χρήστης θα μπορεί να κάνει λήψη εφαρμογών απ ευθείας αλλά μέσω του iPhone. Οι εφαρμογές θα μπορούν να αλλάξουν διάταξη στην επιφάνεια της οθόνης του όπως γίνεται και στις άλλες iOS συσκευές. Επίσης θα υπάρχει το χαρακτηριστικό του “Ping My Phone” που θα σας επιτρέπει να εντοπίσετε το iPhone σας.

    Η ακριβή χρυσή έκδοση του θα έρθει σε μια ειδική συσκευασία που θα λειτουργεί και σαν φορτιστής.

    Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν γνωρίζουμε για το Apple Watch όπως για παράδειγμα οι τιμές των υπόλοιπων μοντέλων και εκδόσεων του. Ο Pogue αναφέρει πως η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμη πάνω σε αυτό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles