19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 2

    apple-watch-series-2-593x298

    Χθες η παρουσίαση της Apple ξεκίνησε με τις πωλήσεις ρολογιών παγκοσμίως για το 2015, με την εταιρεία να βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τη Rolex και μπροστά από παραδοσιακούς κατασκευαστές όπως η Omega, η Seiko και η Casio.

    Όπως αναμενόταν το Apple Watch μέχρι και σήμερα είναι το νούμερο 1 σε πωλήσεις smartwatch παγκοσμίως!

    Το νέο WatchOS 3, το λειτουργικό της, παρουσιάστηκε και αυτό και θα έχει αρκετές και σημαντικές αναβαθμίσεις. Νέο touch keyboard, ένα Breathe app και ένα νέο SOS feature ώστε σε περίπτωση ανάγκης να ειδοποιείτε κάποια/κάποιες προεπιλεγμένες επαφές με ταυτόχρονη αποστολή της θέσης σας. Απ’ότι φαίνεται, λοιπόν, το νέο Apple Watch θα δίνει περισσότερη βάση στις εφαρμογές και στην γρήγορη απόκριση αυτών κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

    apple-watch-nike-593x661

    Την εμφάνισή του στη σκηνή έκανε και ο CEO της Niantic Labs, John Hanke, για να παρουσιάσει το… Pokemon Go στο Apple Watch! Λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου Super Mario game για iOS… Το Pokemon Go λοιπόν για το Apple Watch θα εμφανιστεί εντός του 2016.

    Το νέο Apple Watch Series 2 μοιάζει πολύ με το πρώτο, αλλά διαφοροποιείται εκ πρώτης όψεως στο λουράκι του. Είναι αδιάβροχο και θα αντέχει σε βάθος έως 50 μέτρων, σε γλυκό ή θαλασσινό νερό! Τα δύο πλήκτρα παραμένουν ίδια με το πρώτου Watch, ενώ όλη η συσκευή είναι ανασχεδιασμένη για λόγους αδιαβροχότητας και το ηχείο της μπορεί να αποβάλλει νερό.

    apple-watch-series-2-swimproof-780x367

    Εσωτερικά, έχει νέο επεξεργαστή, τον Apple S2, διπύρηνο και έως 50% ταχύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ διπλάσιες επιδόσεις παρέχει η νέα GPU. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν εφαρμογές όπως το Night Sky 4 που μπορούν να τρέξουν ακόμα και στα 60FPS. Η νέας γενιάς οθόνη του είναι 2 φορές φωτεινότερη (στα 1000 nits), ιδανική για φωτεινές μέρες και χρήση υπό ήλιο, ενώ το Apple Watch Series 2 θα έχει και ενσωματωμένο GPS με ταχύτατη σύνδεση σε δορυφόρους. Και το καλύτερο, θα μπορεί ο χρήστης να πλοηγείται ακόμη κι αν δεν έχει σήμα τηλεφωνίας, μόνο με τη χρήση του GPS, όπως είδαμε με το Viewranger app demo επί σκηνής. Σε γενικές γραμμές, το νέο Watch είναι πολύ πιό προσανατολισμένο σε συνθήκες άθλησης, πολύ πιό “fitness tracker” απ’ότι ο προκάτοχός του.

    apple-watch-series-2-4-640x427

    Είδαμε 5 διαφορετικά χρώματα στα λουράκια του, μπλέ, κίτρινο, άσπρο, πορτοκαλί και απαλό γαλάζιο, αλλά και με μεγάλο ή μικρό φάρδος, με διάφορα κουμπώματα. Η ίδια η συσκευή θα έρχεται σε εκδόσεις αλουμινίου, ανοιξείδωτου ατσαλιού και με κεραμική επίστρωση (λευκή).

    Η επίσημη τιμολόγηση έχει ως εξής:

    • Apple Watch is available in two different case sizes, 38 mm and 42 mm. Apple Watch Series 1 will be available in gold, rose gold, silver or space gray aluminum cases paired with a Sport Band and starts at just $269
    • Apple Watch Series 2 will be available in gold, rose gold, silver or space gray aluminum, or silver or space black stainless steel cases paired with a wide variety of bands starting at $369
    • Apple Watch Nike+ starts at $369
    • Apple Watch Edition comes in all-new white ceramic case and starts at $1249
    • Apple Watch Hermès starts at $1149

    https://www.youtube.com/watch?v=p2_O6M1m6xg

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles