20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αυτός είναι ο λόγος που το Jet Black iPhone 7 είναι τόσο δυσεύρετο

    jetblack-iphone-7

    Το νέο Jet Black iPhone 7 είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να το βρει στα καταστήματα και η διαθεσιμότητα του δεν θα γίνει καλύτερη σύντομα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα έγκυρος αναλυτής της Apple.

    Ο γνωστός πλέον αναλυτής Ming-Chi Kuo λοιπόν σε κείμενο του προς τους μετόχους αναφέρει ότι η Apple έχει προβλήματα με την παραγωγή του Jet Black.

    O Kuo υποστηρίζει πως η Apple αυτή την στιγμή μπορεί να παράγει μόνο το 60% με 70% των σασί μιας και αυτό το τελείωμα είναι πιο δύσκολο να υλοποιηθεί από τους υπόλοιπους χρωματισμούς.

    Μάλιστα πολλά σασί αυτή την στιγμή δεν ταυτίζονται με τα ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει η εταιρεία.

    Η Apple έχει δημιουργήσει μια τελείως νέα γραμμή παραγωγής για το Jet Black τελείωμα κάτι που έχει κάνει την ζωή των παραγωγών δύσκολή.

    Πέρα από το παραπάνω το Jet Black είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στις προ παραγγελίες για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σύμφωνα με την μελέτη που έκανε ο Kuo. Έτσι λοιπόν η Apple δεν έχει εξισώσει για αυτό τον χρωματισμό την παραγωγή με την ζήτηση.

    Η Apple έδωσε τα νέα iPhones σε 28 χώρες την ίδια στιγμή φέτος και την στιγμή που γράφονται αυτές τις γραμμές αν κάποιος παραγγείλει τώρα το Jet Black χρωματισμό θα πρέπει να αναμένει την συσκευή του κάποια στιγμή τον Νοέμβριο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles