22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αυτή είναι η iPhone 13 σειρά της Apple που έρχεται το Φθινόπωρο [Βίντεο]

    Τα 2021 iPhone της Apple αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους τον Σεπτέμβριο αλλά χάρη σε φήμες, CAD σχεδιαγράμματα και renderings έχουμε πλέον μια πολύ καλή εικόνα στο τι να περιμένουμε.

    Dummy μοντέλα πλέον κυκλοφορούν και έτσι το MacRumors είχε κάποια από αυτά στην κατοχή του και τα παρουσιάζει.

    Αυτά τα dummy μοντέλα των iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max συνήθως και όπως έχουμε πει και σε άλλο δημοσίευμα δημιουργούνται για τους κατασκευαστές θηκών. Βασίζονται σε specs και πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και προμηθευτές αυτής.

    Βάση ιστορικότητας και εμπειρίας αυτά τα dummy μοντέλα συνήθως έχουν μεγάλη ακρίβεια και αποτελούν αξιόπιστες εμφανίσεις των νέων συσκευών της Apple. Τα dummy που εμφανίστηκαν σήμερα συγκλίνουν με όλες τις φήμες που ακούμε τον τελευταίο καιρό.

    Δεν περιμένουμε κάποια σημαντική εξωτερική αλλαγή φέτος και έτσι τα dummy μοντέλα μοιάζουν πάρα πολύ στα iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max με τις ίδιες διαστάσεις. Ίσως έχουμε κάποιες μικρές διαφορές ως προς το πάχος των συσκευών αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της η iPhone 13 σειρά θα μοιάζει κατά πολύ της iPhone 12.

    H Apple φημολογείται πως θα μικρύνει το notch στην iPhone 13 σειρά και αυτό δείχνουν και αυτές οι dummy συσκευές με το μικρόφωνο να έχει τοποθετηθεί στο πάνω πλαίσιο της συσκευής.

    ‌iPhone 13‌ dummy and ‌iPhone 13‌ Pro dummy

    Η σχεδιαστική υπογραφή παραμένει η ίδια με αλλαγές να εντοπίζονται στον σχεδιασμό της κάμερας. Η Apple θα φέρει κάποια νέα χαρακτηριστικά στον τομέα αυτό όπως έναν Sensor Shift σταθεροποιητή για όλα τα iPhone 13 καθώς και αποκλειστικές βελτιώσεις στην 13 Pro σειρά. Έτσι το πλαίσιο της κάμερας και η διάταξη των καμερών σε αυτά τα dummy μοντέλα δεν ακολουθούν την iPhone 12 σχεδίαση.

    Ξεχωρίζει το μεγαλύτερο πλαίσιο της κάμερας για το iPhone 13 Pro που φτάνει στις διαστάσεις το αντίστοιχο του iPhone 13 Pro Max.

    ‌iPhone 13‌ Pro case on on ‌iPhone 12‌

    To iPhone 13 Pro Max μοιάζει πανομοιότυπο με το iPhone 12 Pro Max πάρα αυτά και εδώ το πλαίσιο της κάμερας είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

    ‌iPhone 12‌ vs. ‌iPhone 13‌

    Σε ότι αφορά τα iPhone 13 και iPhone 13 mini η Apple φαίνεται πως αλλάζει την διάταξη των φακών σε διαγώνιο σχηματισμό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.