18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αυτές είναι οι νέες προσόψεις που προστέθηκαν στην watchOS 9 #WWDC22

    Η ενημέρωση watchOS 9 της Apple εισάγει πολλές νέες επιλογές προσόψεων ρολογιού, συμπεριλαμβανομένων των Lunar, Playtime, Metropolitan και Astronomy, εκτός από την ανανέωση πολλών από τις υπάρχουσες όψεις ρολογιού.

    Το Lunar απεικονίζει τη σχέση μεταξύ του Γρηγοριανού ημερολογίου και του σεληνιακού ημερολογίου που χρησιμοποιείται σε πολιτισμούς που περιλαμβάνουν κινέζικα, ισλαμικά και εβραϊκά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και τέσσερις πολυπλοκότητες με αυτήν την πρόσοψη ρολογιού.

    Το Playtime είναι ένα διασκεδαστικό, δυναμικό Apple Watch face με κινούμενους αριθμούς, με το πρόσωπο σχεδιασμένο σε συνεργασία με την καλλιτέχνη Joi Fulton. Η περιστροφή του Digital Crown αλλάζει το φόντο με την κίνηση του κομφετί και οι χαρακτήρες αντιδρούν αν τους πατήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε φόντο κομφετί ή συμπαγές φόντο, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμες πολυπλοκότητες εδώ.

    Το Metropolitan είναι ένα κλασικό Apple Watch face που αλλάζει στυλ όταν γυρίζει η ψηφιακή κορώνα. Οι προσαρμοσμένα σχεδιασμένοι αριθμοί αλλάζουν σε στυλ και βάρος και περιστρέφονται για να γίνουν “χάπια” όταν ο καρπός είναι κάτω. Μπορούν να προστεθούν έως και τέσσερις πολυπλοκότητες με το κυκλικό καντράν και τα χρώματα προσαρμόζονται.

    Το Astronomy είναι στην πραγματικότητα μια ανανεωμένη έκδοση του αρχικού ρολογιού Astronomy, αλλά έχει ανανεωθεί και περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη αστεριών και τρέχοντα δεδομένα cloud με βάση την τοποθεσία σας. Μπορείτε να ορίσετε τη Γη, τη Σελήνη ή το Ηλιακό Σύστημα ως κύρια προβολή και να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά. Υποστηρίζει δύο πολυπλοκότητες και η περιστροφή του Digital Crown σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να δείτε τη φάση της Σελήνης/τη θέση του πλανήτη σε μια άλλη μέρα.

    Όσον αφορά τις υπάρχουσες όψεις ρολογιών, το watchOS 9 προσθέτει βελτιωμένες και εκσυγχρονισμένες πολυπλοκότητες, μαζί με ορισμένες ενημερώσεις σχεδιασμού. Το πρόσωπο Portraits έχει ένα εφέ βάθους σε περισσότερες φωτογραφίες ενώ κινέζικα σενάρια έχουν προστεθεί στις προσόψεις ρολογιού California και Typograph.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.