11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αποφασίστε εσείς αν το iPhone 7 Plus έχει την καλύτερη κάμερα [Video]

    blind_camera_test001

    Μπορεί να λατρεύετε το iPhone 7 Plus σας για τις πανέμορφες λήψεις τις οποίες κάνει και να θεωρείτε την κάμερα του την καλύτερη σε smartphone της αγοράς. Ίσως και πάντα λέμε ίσως να μην έχετε την καλύτερη.

    Πριν το αρνηθείτε αυτό ή το υποστηρίξετε δείτε ή καλύτερα κάντε το παρακάτω τεστ από μόνοι σας.

    Ο YouTube tech blogger Marques Brownlee of MKBHD παρουσίασε σήμερα ένα τεστ με τις ίδιες φωτογραφίες από 5 smartphones: iPhone 7 Plus, OnePlus 3T, LG G6, Samsung Galaxy S8 και Google Pixel XL.

    Ο Brownle ζητάει από τους θεατές να δείξουν υπομονή να μην διαβάσουν κανένα σχόλιο και να επικεντρωθούν στο 7 λεπτών βίντεο και να κάνουν το τεστ αποφασίζοντας από μόνοι τους ποια συσκευή έχει την καλύτερη κάμερα χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων ποια συσκευή έκανε ποια λήψη.

    Είστε έτοιμοι; Δείτε το παρακάτω βίντεο στην υψηλότερη ανάλυση που μπορείτε:

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles