14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αν το Mac σας μπορεί να τρέξει το Yosemite δεν θα έχετε θέμα με το El Capitan

    OS-X-El-Capitan

    Οι φήμες επαληθεύτηκαν και έτσι το OS X 10.11 El Capitan είναι μια νέα έκδοση του λογισμικού όπου η Apple έχει εστιάσει περισσότερο στην απόδοση και στην ομαλότητα του και λιγότερα σε νέα χαρακτηριστικά.

    Όπως λοιπόν και παλαιότερα το Snow Leopard έτσι και το El Capitan είναι γρηγορότερο με καλύτερη επεξεργασία στον τομέα των γραφικών χάρη στη Metal, γρηγορότερες εφαρμογές χάρη στην Swift 2, καλύτερη αυτονομία και περισσότερη ασφάλεια καθώς και πολλά ακόμη.

    Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστείτε το τελευταίο hardware της Apple για τρέξετε το νέο λογισμικό της Apple.

    Σύμφωνα με το Ars Technica που είχε πρόσβαση στο συνοδευτικό κείμενο του OS X 10.11 τα συστήματα που θα μπορούν να υποστηρίξουν το El Capitan είναι:

    • iMac (Mid-2007 or later)
    • MacBook (13-inch Aluminum, Late 2008), (13-inch, Early 2009 or later)
    • MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 or later), (15-inch, Mid/Late 2007 or later), (17-inch, Late 2007 or later)
    • MacBook Air (Late 2008 or later)
    • Mac Mini (Early 2009 or later)
    • Mac Pro (Early 2008 or later)
    • Xserve (Early 2009)

    Φυσικά όπως με κάθε νέα κυκλοφορία κάποια χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού δεν θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερα Mac μοντέλα όπως για παράδειγμα αυτά του AirDrop και του Handoff.

    To OS X 10.11 El Capitan είναι διαθέσιμο σε developer beta σήμερα. Μια public beta θα γίνει διαθέσιμη τον επόμενο μήνα ενώ η ευρεία κυκλοφορία του στο κοινό αναμένεται προς το τέλος του χρόνου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles