20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αν έχετε ένα iPhone 4s μην βιαστείτε να περάσετε το iOS 8

    1804343130_1393384790_o

    Η Ars Technica έκανε μια σειρά τεστ με ένα iPhone 4S που τρέχει το iOS 8. Αν και το λογισμικό λειτουργεί στην συσκευή ομαλά σίγουρα υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα που μπορεί να αποθαρρύνουν κάποιους χρήστες από το να εγκαταστήσουν το νέο λογισμικό της Apple άμεσα.

    Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω γράφημα το λογισμικό είναι αρκετά πιο αργό ειδικά όταν ανοίγετε εφαρμογές. Για παράδειγμα το Safari πήρε σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο να ανοίξει σε σύγκριση με το  ios 7.1.2 σε ένα iPhone 4S.

    screen-shot-2014-09-17-at-16-45-07

    Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως οι χρήστες του iPhone 4S δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 8. Για παράδειγμα η υπηρεσία AirDrop δεν υποστηρίζετε το ίδιο και το Handoff μεγάλο νέο χαρακτηριστικό του λογισμικού. Ακόμη και το QuickType καταλαμβάνει πολύ χώρο στην μικρή οθόνη πλέον των 3.5 ιντσών του iPhone 4S. Έτσι λοιπόν αν και η Apple έχει κάνει συμβατό το λογισμικό της και για παλαιότερες συσκευές σίγουρα υπάρχουν στοιχεία του iOS 8 που έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερες οθόνες.

    Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του iPhone 4S σας μέχρι σήμερα ίσως να μην θέλετε να μεταβείτε άμεσα στο iOS 8 για τους παραπάνω λόγους. Επίσης η Apple συνήθως μετά το επίσημο λανσάρισμα κάνει διαθέσιμα bug fixes που σίγουρα θα βοηθήσουν στην απόδοση παλαιότερων συσκευών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles