17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αναλυτής υποστηρίζει πως η Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 13 την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

    Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας η Apple φέτος μάλλον θα παρουσιάσει εκ νέου 4 νέα iPhone μοντέλα με αυτά να είναι τα: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

    Σύμφωνα με αναλυτή της Wedbush αυτά τα νέα iPhones θα ανακοινωθούν από την εταιρεία την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

    Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Apple ανακοινώνει νέα iPhone περίπου τον Σεπτέμβριο κάθε χρόνο. Ανάλογα τώρα την διαθεσιμότητα ή τις νέες τεχνολογίες σε αυτά κάποιες φορές η εταιρεία δίνει την κυκλοφορία τους στην αγορά τον Οκτώβριο όπως έγινε πέρυσι με τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max και το 2017 με το iPhone X.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 14η Σεπτεμβρίου μιας και η Apple κάνει τα event της συνήθως την ημέρα Τρίτη.

    Παρακάτω έχουμε και μια εικόνα που δείχνει κάποια dummies της iPhone 13 σειράς που υποτιθέμενα έχουν δημιουργηθεί από σχεδιαγράμματα που έχουν διαρρεύσει.

    iPhone 13 dummies

    Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και φέτος τις διαθεσιμότητες και ημερομηνίες κυκλοφοριών εύκολα γιατί αν και φαίνεται να αφήνουμε την πανδημία σιγά σιγά πίσω μας η κατάσταση στην διαθεσιμότητα των chips δεν έχει εξομαλυνθεί καθόλου και αποτελεί τεράστιο πονοκέφαλο για όλες τις εταιρείες τεχνολογίας και όχι μόνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.