21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ανακοίνωση συνεργασίας AppleWorldHellas με το Security-news.gr

    Macintosh Security

    Αγαπητοί αναγνώστες, μέλη του φόρουμ μας και φίλοι,

    Εκ μέρος της διαχειριστικής μας ομάδας θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως στα πλαίσια της δημιουργίας δυνατών συνεργασιών στον χώρο τόσο σε ότι έχει να κάνει με καταστήματα όσο και με άλλα sites καλωσορίζουμε σήμερα το Security-news.gr.

    Εδώ και χρόνια σκοπός μας είναι η μετάδοση γνώσεων, εμπειριών και η άμεση σας ενημέρωση μέσα στα πλαίσια ενός δυναμικού και φιλικού φόρουμ και ενός εύχρηστου και πάντα αξιόπιστου blog ενημέρωσης.

    Ο σκοπός μας αυτός ενισχύεται σήμερα με την έναρξη της συνεργασίας μας με το Security-news.gr σε πολλά πλαίσια ορατά σε εσάς αλλά και μη. Μέσα από την κομβική και στρατηγικής σημασίας συνεργασία έχουμε σκοπό να παρέχουμε περισσότερα αλλά και ποιοτικότερα σε όλους εσάς.

    logo

    Η ομάδα πίσω από το Security-news.gr είναι άξια συγχαρητηρίων και εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο αξιόλογα sites στην Ελλάδα για την ενημέρωση σας για θέματα ασφάλειας και όχι μόνο. Hint: Οι διαχειριστές τους παίζουν την ασφάλεια στα δάχτυλα όπως εμείς το iPhone.

    Screen Shot 2014-03-17 at 2.11.53 AM

    Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τους αναγνώστες μας να επισκεφτούν την σελίδα τους εδώ και να κάνουν like στο Fb εδώ αλλά και follow στο Twitter τους εδώ.

    Το Security-News.gr ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την ανεξάρτητη ενημέρωση & ψυχαγωγία σας. Στο Security-News.gr θα βρείτε διάφορα θέματα/ενότητες ενδιαφέροντος που καλύπτονται από σοβαρούς αρθρογράφους.

    Φιλοδοξούμε το Security News να μπει στην καθημερινότητα όλων σας. Όχι επειδή θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι, αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι, προσφέροντας αποκλειστικότητα και ποιότητα μέσα στην μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

    Είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε και να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις γνώμες, χωρίς προκαταλήψεις, διατηρώντας στάση σεβασμού και ακεραιότητας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας στο tech@security-news.gr

    Μείνετε συντονισμένοι μιας και περισσότερα έρχονται…..

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles