13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ανακοίνωση νικητών/νικητριών WWDC 2014 Live Event (Sponsored by iSystem)

    Screen Shot 2014-06-02 at 12.57.18 PM

    Ακόμη ένα μεγάλο event της Apple πέρασε στην ιστορία με το WWDC 2014 να είναι ένα από τα πιο δυνατά Keynotes της Apple τα τελευταία χρόνια.

    Το AppleWorldHellas αλλά και η iSystem δήλωσαν για ακόμη μια φορά παρών παρέχοντας ζωντανή κάλυψη αλλά και πλούσια και ακριβά δώρα.

    Η συμμετοχή σας την ημέρα του event ήταν συγκλονιστική. Αναλυτικά μέσα στο 2ωρο της κάλυψης μας:

    • Το φόρουμ είχε 550.000 hits
    • Σημειώσαμε 40.000 visits
    • Ενώ είχαμε 16.000 unique visitors
    • Κατά μέσο όρο 250 άτομα παρακολουθήσαν το stream που κάναμε διαθέσιμο

    Σας ευχαριστούμε όλους από καρδίας για την τεράστια αυτή υποστήριξη, όπως τονίσαμε και την ημέρα της κάλυψης μας κάνοντας LIKE στο FB μας ΕΔΩ, εγγραφή στο φόρουμ μας ΕΔΩ, αλλά και follow στο Twitter μας ΕΔΩ μας δίνετε την ευκαιρία να έχουμε περισσότερους και πιο πλούσιους διαγωνισμούς κάθε φόρα. Είναι διαδικασίες μερικών δευτερολέπτων που δίνουν όμως την ευκαιρία σε όλους σας να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην iSystem και στους δύο ιδιοκτήτες της κ. Παναγιώτη Μαριολή και κ. Μίνωα Θεοδωράκη που μας εμπιστευτήκανε για ακόμη ένα event και ανέλαβαν την χορηγία του προσφέροντας τόσα πλούσια δώρα σε όλους σας. Η iSystem έχει προσφέρει στα μέλη του AppleWorldHellas δώρα αξίας άνω των 2500 ευρώ αυτά τα 2μιση χρόνια συνεργασίας μας μαζί τους. Αξίζουν ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο. 

    Ας πάμε τώρα στους νικητές – Η επιλογή έγινε μέσω του Random.org, δεν είχε νόημα για τόσα δώρα να κάνουμε και βίντεο των κληρώσεων μιας και θα αργούσαμε και άλλο και δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας (όσοι είστε φίλοι μας όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε πως μοιράζουμε συνεχώς δώρα τελείως αντικειμενικά και οι συνεργάτες μας μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για αυτό τον λόγω)

    1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Νικητές/Νικήτριες

    1) Χειριστήριο παιχνιδιού Moga Ace Power για iPhone 5/5C/5S και iPod Touch 5 – Αξία: 100 ευρώ

    pg-explainer-controllers-moga-ace-power

    Το Power Moga Ace μετατρέπει στο iPhone 5c, iPhone 5c, iPhone 5 και iPod touch 5ης γενιάς την εμπειρία του παιχνιδιού και σας επιτρέπει να απολαύσετε με κάθε ακρίβεια το mobile gaming για πρώτη φορά με μια φορητή σχεδίαση για gaming εν κινήσει. Η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη και το καλύτερο από όλα, με τη νέα τεχνολογία MOGA Boost μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι πλέον πριν εξαντληθεί η αυτονομία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας.

    Νικητής – Παναγιώτης Γεωργιού (FB)

    2) Βάση ποδηλάτου αδιάβροχη Cygnett για iPhone 5/5s – Αξία: 40 ευρώ

    51RyWKdk2sL._SY300_

    Προστατέψτε το iPhone 5/5s ​​από τις καιρικές συνθήκες και τις δονήσεις με τη βάση ποδηλάτου Cygnett Bike Mount. Αποκτήσε εύκολη πρόσβαση στους χάρτες σας, στη μουσική, στη φωτογραφική μηχανή και στις υπόλοιπες εφαρμογές του iPhone. Με σκληρό εξωτερικό περίβλημα και επένδυση σιλικόνης για την απορρόφηση των κραδασμών το iPhone σας θα είναι ασφαλές από κάθε ζημιά. Ο μηχανισμός άμεση απεμπλοκής επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση όταν ασφαλίζετε το ποδήλατό σας.

    Νικητής – Παναγιώτης Απος (Twitter)

    3) Aδιάβροχη και υδατοστεγής θήκη Puro Waterproof Case – Αξία: 20 ευρώ

    purowater5dm3

    Η αδιάβροχη και υδατοστεγής θήκη Puro Waterproof Case προσφέρει υψηλή προστασία απέναντι σε όλους τους κινδύνους του καλοκαιριού και όχι μόνο: νερό, άμμο, σκόνη, αντιηλιακό, λάδι, βρωμιά, αμυχές και πολλά άλλα. Ιδανική για χρήση στην παραλία, στην πισίνα, στο χιόνι και όλα τα υπόλοιπα μέρη που χαρακτηρίζονται από παρουσία υγρασίας και σκόνης. Όσο είναι μέσα στη θήκη μπορείς να το χειρίζεσαι κανονικά, να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, να δακτυλογραφείς και να μιλάς. Και φυσικά μπορείς να απαθανατίζεις σε φωτογραφίες και βίντεο τις υποβρύχιες βόλτες σου, μιας που είναι υδατοστεγής σε βάθος μέχρι 20 μέτρα για έως και 10 ώρες, τηρώντας το πρότυπο IPX8. Περιλαμβάνεται ζώνη για δέσιμο στο χέρι, στο λαιμό ή αλλού.

    Νικητής – Δημήτρης Λίτσιος (Twitter)

    Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας (μέσω φόρουμ,twitter ή fb) εντός 3 ημερών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους και να τους πούμε πως αυτό θα τους αποσταλεί. Το μόνο που θέλουμε όταν το παραλάβετε είναι μια φωτογραφία μαζί του! 🙂

    2ος Διαγωνισμός – Νικητές/Νικήτριες 

    1) Promo Codes μια μεγάλη προσφορά του Έλληνα Developer Κυριάκου Λειβαδά

    (Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή του στο live μας και είναι από τους iOS προγραμματιστές που αξίζουν συγχαρητήρια και πρέπει να στηρίζουμε)

    ios-8-wallpaper

    Τι είπαν; – παιχνίδι παρέας Promo Codes:

    1) BeriaddaN (Forum) 2) ViqSinn (Forum) 3) Απόστολος Κατσίκας (FB)

    Εκατομμυριούχος – παιχνιδι γνώσεων

    1) Κορίνα Πετρίδου (FB) 2) Σακης697 (Forum) 3) Κωνσταντίνος (Forum)

    Συναλλαγές – οργάνωση οικονομικών

    1) eloy (Forum) 2) redlion7 (Forum)

    2) Φορητό και ανθεκτικό στερεοφωνικό ηχείο Goal Zero Rock Out

    goal

    Φορητό και ανθεκτικό στερεοφωνικό ηχείο για iPhone, iPod και άλλες συσκευές. Διαθέτει προστασία για το ηχείο από πτώσεις και χτυπήματα, ενώ η ενσωματωμένη του τσεπούλα δίνει χώρο για να τοποθετείτε τη συσκευή αναπαραγωγής μέσα του. Ο σχεδιασμός του του επιτρέπει να δένεται με ασφάλεια στο τιμόνι του ποδηλάτου σας, στη ζώνη ή στην τσάντα πλάτης σας, ώστε η αγαπημένη σας μουσική να σας συντροφεύει παντού. Κι αν τύχει να πέσει η να χτυπήσει, οι ειδικές επενδύσεις του από ξύλο και ύφασμα το προστατεύουν ιδανικά από τα περισσότερα χτυπήματα.

    Νικητής – Γεώργιος Σοπέογλου (FB)

    3) Misfit Shine

    shine (1)

    Το shine ειναι ενας κομψός  μεταλλικός μετρητής κίνησης που μπορειτε απλα να τον συνδεσετε με το smartphone σας απλα τοποθετοντας τον πανω στην οθονη του. Διαπίστωσε ποσο κινεισαι καθε μερα, βαλε στοχους και βοηθεισε τον εαυτο σου να κινειτε περισσότερο! Το shine μπορεις να το φορας οπως θελεις, οποτε θελεις επειδη δεν εχει καλωδια, δε χρειαζεται bluetooth, δεν εχεις docks φορτισης.

    Νικητής – dchristo81 (Forum)

    4) Ηχεία Yamaha NX-50

    yamaha

    Αυτά δεν είναι τα τυπικά μικρά ηχεία που έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Είναι σχεδιασμένο να αποδίδει τα μέγιστα από οποιονδήποτε τύπο ψηφιακής συσκευής. Το μοναδικό σχήμα της καμπίνας αποτρέπει την απώλεια του ήχου από το εσωτερικό και δίνει την καλύτερη δυνατή απόδοση συχνοτήτων. Και επιπλέον μία θύρα χαμηλών συχνοτήτων ωθεί το δυνατό μπάσο έξω, σε κάθε χώρο, δημιουργώντας ένα πεντακάθαρο ηχητικό πεδίο. Υπάρχει ακόμα και έλεγχος loudness, που ρυθμίζει την έξοδο μπάσου για να ταιριάξει στην ένταση.

    Νικητής – Imic Hilton B (FB)

    5) Beats by Dr.Dre Solo HD

    Beats

     

    Νικητής – Kostas dimou (Forum)

    Η τεχνολογία Titanium-coated driver κατοχυρώνει ότι τα beats Solo HD on-ear ακουστικά διατηρούν τον ήχο και αναπαράγουν με ακρίβεια όλες τις λεπτομέρειες της μουσικής σας. Έχετε κρυστάλλινα καθαρά υψηλά και βαθιά, δυνατά χαμηλά σε υψηλή ανάλυση κάνοντας αυτά τα κατηγορίας φτερού ακουστικά τέλεια για πολύωρες ακουστικές εμπειρίες.

    Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας (μέσω φόρουμ,twitter ή fb) εντός 3 ημερών για να κατοχυρώσουν το δώρο τους και να τους πούμε πως αυτό θα τους αποσταλεί. Το μόνο που θέλουμε όταν το παραλάβετε είναι μια φωτογραφία μαζί του! 🙂

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles