23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αναβάθμιση της εφαρμογής Apple Music για Android με δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής στην κάρτα μνήμης

    apple-music-android-app

     

    Μόλις σήμερα η Apple έκανε διαθέσιμη μια αναβάθμιση της εφαρμογής Apple Music για την πλατφόρμα Android μέσω του Google Play Store, όπου και πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, αυτό με δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής από την εφαρμογή, στην κάρτα μνήμης της συσκευής.

    Βάση των όσων έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί κάτι το οποίο οι χρήστες Android περίμεναν εδώ και πολύ καιρό. Οι σημειώσεις αναβάθμισης, αναφέρουν τα εξής:

    What’s New

    This update adds downloading songs to an SD card, so you can now keep more music offline. You can also:

    • See the full schedule of Beats 1 shows, making it easy to tune into your favorite ones.
    • Browse My Music by Composers, and Compilations, which help you find music your classical albums or movie soundtracks

    Αυτό το βήμα, αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση για τους χρήστες Android που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς μπορεί να σκεφτεί κανείς πως οι χρήστες του iOS είναι «εγκλωβισμένοι» μέχρι και τα 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μειώνεται αρκετά αν σκεφτεί κανείς το χώρο που καταλαμβάνει το λογισμικό κι οι υπόλοιπες εγκατεστημένες εφαρμογές. Το γεγονός πως τα Android κινητά τηλέφωνα παρέχουν τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση εξωτερικής κάρτας μνήμης, αυτό σημαίνει πως οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτα μνήμης μέχρι και 512GB ή ακόμη καλύτερα, μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές κάρτες μνήμης.

    Αυτό σημαίνει -με άλλα λόγια- τη χρήση μεγάλου όγκου μουσικής, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, τόσο περισσότερες κάρτες μνήμης με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα βλέπουμε. Παράλληλα, η συγκεκριμένη αναβάθμιση κάνει πιο εύκολη τη χρήση του ραδιοφωνικού σταθμού Beats 1 για τους χρήστες Android, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να δουν το πλήρες πρόγραμμα του κάθε σταθμού και αυξάνοντας έτσι την εμπειρία χρήσης των χρηστών.

    Τέλος, να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος σε δοκιμαστική μορφή για την πλατφόρμα Android, αλλά δουλεύει κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η εφαρμογή για iOS. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι πως δίνει τη δυνατότητα για 3 μήνες δοκιμαστική χρήση στους χρήστες Android προκειμένου να τεστάρουν την υπηρεσία, για να ελέγξουν αν τους ικανοποιεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles