17.6 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αλλάζει η Apple την ονομασία του OS X σε “macOS”;

    Στιγμιότυπο 2016-03-30, 10.19.14 μμ

     

    To OS X, λογισμικό που βρίσκεται σε κάθε Mac πλέον ίσως δεν ταιριάζει ως ονομασία στο OS σχέδιο της Apple το οποίο ως τώρα μας έχει δώσει τα watchOS, tvOS και iOS και έτσι ίσως σύντομα να αλλάξει.

    Σύμφωνα με τα όσα γράφει σήμερα το Πορτογαλικό MacMagazine.com.br, ο προγραμματιστής  Guilherme Rambo ανακάλυψε μια ενδιαφέρον ονομασία του ‘macOS’ στο “FUFlightViewController_macOS.nib” φάκελο διεπαφής που βρίσκεται στο FlightUtilities framework μέσα στον κώδικα του λογισμικού OS X.

    Αυτό που το κάνει πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η ονομασία αυτή άλλαξε στην πρόσφατη αναβάθμιση του OS X El Capitan 10.11.4 δείχνοντας έτσι πως η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του OS X 10.12, μπορεί και να έρθει με την ονομασία ‘macOS’.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles