19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ακόμη μια σειρά σχεδιαγραμμάτων του iPhone 8 έκαναν την εμφάνιση τους

    iphone-8

    Μια σειρά από φωτογραφίες έκαναν εκ νέου την εμφάνιση τους δείχνουν τον σχεδιασμό ενός πρωτότυπου iPhone 8 – Οι φωτογραφίες είναι μια σειρά από renders καθώς και κάποια σχεδιαγράμματα.

    Τα σχέδια αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακά δείχνοντας ένα iPhone που στην εμπρόσθια όψη του κυρίαρχο ρόλο έχει μόνο η οθόνη με μόλις 4 mm πλαίσια.

    Πάρα αυτά όμως η πηγή αυτής της σημερινής διαρροής δεν είναι ξεκάθαρη.

    Μας έρχεται από το iFanr.com το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει κάποιο ιστορικό σε φήμες για την Apple και έτσι κρατάμε σε κάθε περίπτωση μικρό καλάθι.

    Παρόμοια σχεδιαγράμματα είχαμε δει την περασμένη εβδομάδα να διαρρέουν και από την Foxconn θεωρητικά πάντα.

    a13

    Τα σημερινά φαίνεται να έχουν την ίδια πηγή παρά το γεγονός ότι η απεικόνιση διαφέρει κάπως. Έτσι λοιπόν σήμερα έχουμε ένα iPhone 8 με μια οθόνη στο εμπρόσθιο μέρος και στρογγυλεμένες γωνίες χωρίς κανένα bezel – πλαίσιο σε κάποια από τις 4 πλευρές. Αυτό γιατί όπως δείχνει το σχεδιάγραμμα αυτά είναι μόλις 4 mm κάνοντας τα πλαίσια αυτά πρακτικά αόρατα!

    Επιπλέον και με βάση αυτή την διαρροή βλέπουμε πως ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μαζί με το home button, η FaceTime κάμερα, ο 3D αισθητήρας καθώς και το εμπρόσθιο ηχείο έχουν με μαγικό τρόπο κρυφτεί πίσω από την OLED oθόνη.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η Apple θα καταφέρει να παρουσιάσει κάτι τόσο καινοτόμο ενσωματώνοντας τα πάντα πρακτικά πίσω από την νέα οθόνη ενώ παράλληλα είχαμε μια σειρά από φήμες που ανέφεραν πως στην παραγωγή του iPhone 8 αυτή την στιγμή αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της εταιρείας.

    Τέλος το site και με βάση τα παραπάνω μας δίνει και ένα mockup για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο iPhone:

    wechatimg2-3

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles