17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ακόμη μια έκθεση κάνει λόγο για 2GB RAM και Force Touch στο iPhone 6s

    iphone-6-7

    Το επόμενης γενιάς iPhone αναμένεται να έχει την ονομασία iPhone 6S όταν θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή προς το τέλος του 2015. Οι φήμες έχουν ξεκινήσει πλέον και έτσι μια νέα αναφορά κάνει λόγο για 2GB RAM καθώς και ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch του Apple Watch.

    Βέβαια ακόμη είναι η αρχή των φημών και έτσι ως είθισται κρατάμε μικρό καλάθι. Πάρα αυτά είναι η δεύτερη φορά από γίνεται λόγος για αυτά τα δύο χαρακτηριστικά από πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple στην Ασία.

    Όπως σας έχουμε αναφέρει η Force Touch τεχνολογία θα υπάρχει στο επερχόμενο Apple Watch και θα δώσει μια νέα πνοή στην διεπαφή της συσκευής με τον χρήστη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως τα ηλεκτρόδια που θα υπάρχουν στην Retina οθόνη του θα μπορούν να αναγνωρίζουν και να διαχωρίζουν ένα απλό tap του χρήστη από ένα παρατεταμένο πάνω στην οθόνη.

    Αν βέβαια κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα στο iPhone αυτό θα σημαίνει πως η συσκευή θα πρέπει να έχει μια εύκαμπτη οθόνη.

    Ο Ive, βασικός σχεδιαστής της Apple είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με αυτή την τεχνολογία μιας και αυτολεξεί έχει πει πως “πραγματικά προσθέτει μια νέα διάσταση στην διεπαφή του χρήστη”.

    Ξανά τονίζουμε βέβαια πως για να φέρει αυτή την τεχνολογία η Apple στα iPhones θα πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές και στην οθόνη τους.

    Όσο αφορά τώρα την φήμη για την αύξηση της μνήμης σε 2GB αυτό ειλικρινά δεν μας προξενεί κάποια εντύπωση ειδικά αν αναλογιστούμε πως εφαρμογές και παιχνίδια στις μέρες μας είναι πιο απαιτητικά από ποτέ στις mobile συσκευές.

    Το δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγω πως η Apple θα χρησιμοποιήσει τα νέα LPDDR4 chips, που έχουν το διπλάσιο bandwidth από αυτά που συναντούμε στα iPhone 6  και iPhone 6 Plus.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles