20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ακόμη ένα hint ότι το νέο MacBook Pro θα έχει μια OLED μπάρα αφής

    macbook-pro-oled-2

    Αν θέλετε ακόμη μια απόδειξη ότι το επερχόμενο MacBook Pro θα έχει όντως μιας OLED μπάρα αφής στον χώρο που τα τωρινά μοντέλα έχουν τα function πλήκτρα δεν έχετε παρά να δείτε το πηγαίο κώδικα του νέου macOS Sierra 10.12.1 λογισμικού που κυκλοφόρησε χθες.

    Την ανακάλυψη την έκανε ο αναγνώστης του  MacRumors, Gabriel Lorin, μιας και στις Ρυθμίσεις για το ψηφιακό πληκτρολόγιο του Mac υπάρχει πλέον μια νέα εικόνα που δείχνει το αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο χωρίς την ύπαρξη των functions πλήκτρων.

    macbook-oled-keyboard-assets

    Πέρα από αυτή την OLED μπάρα αφής που τα ψηφιακά της πλήκτρα θα αλλάζουν ανάλογα με την εφαρμογή που έχει ανοιχτεί το χρήστης τα νέα MacBook Pro αναμένεται να έχουν ένα λεπτότερο βιομηχανικό σχεδιασμό και να είναι πιο ελαφριά από τους προκατόχους τους.

    Εσωτερικά αναμένουμε να δούμε Skylake επεξεργαστές της Intel με πιο γρήγορα γραφικά καθώς και με νέες θύρες USB-C αλλά και ενσωμάτωση του Touch ID αισθητήρα στο Power κουμπί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles