17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αγγίζω & Μαθαίνω: Μια εκπαιδευτική εφαρμογή για το iOS που κάθε γονιός θα πρέπει να έχει [Giveaway]

    universalapp2

    Είναι η αλήθεια πως τόσο το iPad αλλά ακόμη και το iPhone εμπνέουν την δημιουργικότητα και γνώση με χαρακτηριστικά που δε θα βρείτε σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό εργαλείο και μικρά παιδιά αλλά και οι μαθητές αγαπούν να το χρησιμοποιούν.

    Με μεγάλη μας χαρά σήμερα στην κατηγορία ελληνική εφαρμογή της εβδομάδας φιλοξενούμε τo Αγγίζω και Μαθαίνω. Μια εφαρμογή που ξεχωρίζει στην κατηγορία της εκπαίδευσης των μικρών μας φίλων και που αποτελεί ένα πολύ καλό βοήθημα για κάθε γονιό.

    Η εφαρμογή είναι για παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως 5 ετών. Χρησιμοποιώντας μονάχα την αφή μαθαίνουν τα βασικά, όπως χρώματα, αριθμούς, γράμματα, σχήματα και φρούτα! Το υλικό παρουσιάζεται οπτικά, ηχητικά αλλά και γραπτά στην οθόνη, που δίνει την δυνατότητα αργότερα να μάθουν και πως γράφεται η κάθε λέξη. Όλα έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να κεντρίσει ενδιαφέρον των παιδιών και να τα ψυχαγωγεί συγχρόνως. Σχεδιασμένη απλά και λιτά με σκοπό την προβολή του περιεχομένου και την αποφυγή περισπασμών.

    universalapp

    Πολύ σύντομα τα παιδιά αναγνωρίζουν και αντιστοιχούν στον πραγματικό κόσμο τα όσα μαθαίνουν. Το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό καθιστά τη μάθηση παιχνίδι! Με τόσο υλικό να είστε σίγουροι πως δεν θα βαρεθεί ποτέ το παιδί σας.

    Όπως αναφέρει ο προγραμματιστής της πολύ καλής αυτής προσπάθειας Νίκος Μιλάτος:

    Η ιδέα προήλθε από τη σύζυγό μου και εμένα μιας και έχουμε μια κορούλα 2.5 ετών η οποία λατρεύει όπως όλα τα παιδιά τις συσκευές αυτές. Χρησιμοποιώντας λοιπον διάφορες εφαρμογές, με μέτρο φυσικά, είδαμε πως υπήρξε εντυπωσιακή ανταπόκριση στην μάθηση ομιλίας και αναγνώρισης διαφόρων εννοιών (ζώα, μουσικά όργανα, κτλ). Αυτό όμως που έλειπε και δεν βρίσκαμε ηταν μια ωραία εφαρμογή να διδάσκει τα βασικά. Για αυτό λοιπον και την δημιούργησα.

    H εφαρμογή είναι διαθέσιμη και universal στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad στην τιμή των 2,69 € εδώ. Πραγματικά αξίζει τα λεφτά της και μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες για τους μικρούς μας φίλους.

    Screen Shot 2014-06-22 at 2.22.37 PM

    Αν θέλετε να την δοκιμάσετε έχουμε 5 promo codes για όλους εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο φόρουμ μας ΕΔΩ ή να κάνετε like και κοινοποίηση αυτού του ποστ που θα βρείτε στην σελίδα του FB μας εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles