14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Έχετε πρόβλημα με την Apple θήκη φόρτισης για τα iPhone XS / XR; Η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης τους

    Η Apple ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για την iPhone XS Smart Battery θήκη και την iPhone XR Smart Battery θήκη. H εταιρεία αναφέρει πως οι προβληματικές αυτές θήκες πουλήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2019 και οι χρήστες τους μπορεί να έχουν θέματα με την φόρτιση της συσκευής τους.

    Θέματα που έχουν αναφερθεί με αυτές τις θήκες είναι ελλιπής φόρτιση όταν τοποθετείτε η συσκευή ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και καθόλου φόρτιση. Αν έχετε αγοράσει μια τέτοια θήκη που παρουσιάζει τέτοια θέματα τότε δικαιούστε μια άμεση αντικατάσταση με μια νέα σύμφωνα και με το κείμενο της Apple εδώ

    Το πρόγραμμα αυτό δωρεάν αντικατάστασης καλύπτει την πλειοψηφία των iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max Smart Battery θηκών.

    Η Apple τονίζει πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα ασφαλείας με τις μπαταρίες αυτών των θηκών κάτι το οποίο σημαίνει πως οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν τόσο για την δική τους ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των συσκευών τους που είναι τοποθετημένες μέσα σε αυτές.

    Για να πάρετε την αντικατάσταση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple στην χώρα μας όπως η iSystem.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles