23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Έτσι ανοίγετε και κλείνετε πλέον το νέο MacBook Pro

    vid

    Η Apple χθες ανανέωσε την Mac notebook σειρά της με νέα 13 ιντσών και 15 ιντσών μοντέλα που έχουν Touch Bar και Touch ID στην θέση που μέχρι πρότινος βρίσκαμε τα παραδοσιακά function πλήκτρα.

    Η αλλαγή αυτή σίγουρα είναι μεγάλη και έχει πολύ ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με την Apple η προσθήκη της Touch Bar έγινε με σκοπό την αντικατάσταση των function πλήκτρων που εδώ και χρόνια καταλάμβαναν χώρο στο πληκτρολόγιο με κάτι πιο χρηστικό και λειτουργικό.

    Σύμφωνα με τον Dieter Bohn του The Verge τα νέα MacBook Pro πλέον ενεργοποιούνται αυτόματα όταν κάποιος ανοίξει το καπάκι της οθόνης. Όταν θέλετε τώρα να τα κλείσετε απλά κρατάτε πατημένο κάτω το Touch ID κουμπί που βρίσκεται στην άκρη της Touch Bar.

    Έτσι λοιπόν και τεχνικά το Touch ID έχει γίνει το νέο power κουμπί.

    Ενδιαφέρον επίσης έχει και η παρακάτω παρατήρηση για την Touch Bar:

    “Αυτό που μπορεί κάποιος να μην κατάλαβε επακριβώς κατά την παρουσίαση είναι το matte τελείωμα που κάνει τα κουμπιά πάνω σε αυτή να μοιάζουν κάπως με φυσικά. Είναι έντονα σε φωτεινότητα αλλά όχι τόσο έντονα για να αποσυντονίζουν τον χρήστη”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles