19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ένα πρώτο hands on για το Apple Watch για να σας ανοίξουμε την όρεξη

    Apple_Oct_2014_496-640x426

     

    Μετά την σημερινή παρουσίαση, είμαι σίγουρος ότι θα ανοίξει μεγάλος “πόλεμος” μεταξύ των Apple Watch lovers και των haters.

    H αλήθεια είναι ότι σε πρώτη επαφή δεν είναι ένα προϊόν που θα σας “κόψει την ανάσα”. Η Apple αυτό που έκανε, ήταν να πάρει όλη την τεχνολογία και την εμπειρία που υπάρχει σήμερα πάνω στο συγκεκριμένο τομέα και να φτιάξει ένα πολύ λειτουργικό και κομψότατο smart watch.

    Ναι σίγουρα πολλοί θα σπεύσουν να πουν και που χρησιμεύει? Σε πολλούς ίσως πουθενά. Σε άλλους όμως θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για ένα προϊόν το οποίο θα έχει εφαρμογές υγείας και άθλησης, θα χρησιμοποιείται σαν τηλεχειριστήριο TV, θα αλλάζει μουσική στο iTunes, θα αγοράζει καφέ στα Starbucks κ.α.

    Digital-Crown

     

    Σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε τις επόμενες ημέρες. Έως τότε σας προσφέρουμε μια πρώτη γεύση από το hands on που έκανε το Cultofmac και έπεται και συνέχεια.


    Περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σας……..

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles