21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ένα νέο Apple TV έρχεται την επόμενη εβδομάδα;

    Είμαστε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά από το event της Apple στις 10 Σεπτεμβρίου και έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το τι να περιμένουμε: 3 νέα iPhone μοντέλα, νέα υλικά για το σασί των Apple Watch καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομητικές υπηρεσίες Apple TV+ και Apple Arcade. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πληροφορίες που να δείχνουν για ένα νέο μοντέλο Apple TV αλλά ίσως υπάρχουν λόγοι που ίσως δούμε μια τέτοια αναβάθμιση.

    Η προσοχή της Apple μέχρι και τώρα είχε επικεντρωθεί στην νεότερη Apple TV εφαρμογή καθώς και η μεταφορά της σε smart TVs άλλων κατασκευαστών. Το AirPlay 2 επίσης έγινε διαθέσιμο για συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων. Επίσης σε μια σπάνια κίνηση η Apple αναβάθμισε και το Apple TV της 3ης γενιάς με την νέα αυτή εφαρμογή και κάνοντας το πλήρως συμβατό και με την επερχόμενη Apple TV+ υπηρεσία.

    Έτσι λοιπόν αυτή η νέα συνδρομητική υπηρεσία όταν γίνει διαθέσιμη θα έχει πολλές συσκευές ως αποδέκτες. Κάποιοι λοιπόν θα ανέφεραν εύλογα πως ένα νέο Apple TV δεν θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά στους συνδρομητές ειδικά αν κοστίζει και περισσότερα χρήματα από τις τωρινές προτάσεις της Apple.

    Μετά έχουμε και την Apple Arcade υπηρεσία που θα φέρει περισσότερους από 100+ τίτλους παιχνιδιών. Γνωρίζουμε πως η συνδρομητική αυτή υπηρεσία θα είναι συμβατή με iPhone, iPad, Mac, και Apple TV HD και 4K. Μια αναβαθμισμένη Apple TV που θα έχει παρόμοια επεξεργαστική ισχύ με τα τωρινά iPhones και iPads θα είχε λογική έτσι ώστε να είναι ιδανική συσκευή για την Arcade υπηρεσία;

    Υπάρχουν όμως 3 σημεία που πρέπει να δώσουμε προσοχή:

    • To Apple TV HD έκανε ντεμπούτο το 2015 και ακολούθησε το Apple TV 4K το 2017 και έτσι λοιπόν μια αναβάθμιση για το 2019 έχει λογική
    • Ο Twitter λογαριασμός @never_released με την κωδική ονομασία Longhorn αναμένει ένα Apple TV 11,1 μοντέλο με έναν A12 επεξεργαστή
    • Μια ανώνυμη πηγή του 9to5Mac αναφέρει πως έρχεται ένα νέο Apple TV με HDMI 2.1

    Από μόνα τους τα παραπάνω δεν αποτελούν ισχυρές ενδείξεις αλλά όλα μαζί σίγουρα δείχνουν κάποιο καπνό και όπου υπάρχει συνήθως καπνός υπάρχει και φωτιά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles