14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έγινε διαθέσιμη η πρώτη public beta του 10.10.3 Yosemite με το Photos

    Screen Shot 2015-03-03 at 01.51.29

    H πρώτη beta από το επερχόμενο OS X Yosemite 10.10.3 έγινε διαθέσιμη μαζί με την νέα εφαρμογή Photos μέσω της AppleSeed Public Beta υπηρεσία.

    Όσοι λοιπόν είστε εγγεγραμμένοι στο OS X Public Beta πρόγραμμα μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την έκδοση τώρα μέσω του Update tab από το Mac App Store. Αυτή η πρώτη public beta έχει build αριθμό 14D87 και είναι η ίδια ουσιαστικά με την δεύτερη beta του 10.10.3 που έδωσε η Apple στους προγραμματιστές στης μια εβδομάδα πριν.

    Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η OS X 10.10.3 συμπεριλαμβάνει την νέα εφαρμογή της Apple Photos για το Mac που φέρνει υποστήριξη στο iCloud Photo Library.

    Στο συνοδευτικό κείμενο αυτής της beta στο κοινό δεν υπάρχουν κάποιες αναφορές σε bug με την Apple να αναφέρει πως ενισχύει η εν λόγω έκδοση την σταθερότητα, συμβατότητα και ασφάλεια του Mac.

    H 10.10.3 έκδοση θα κυκλοφορήσει ευρέως στο κοινό κάποια στιγμή στα μέσα Μαρτίου.

    Αν λοιπόν είστε εγγεγραμμένοι στο Apple Seed OS X Beta πρόγραμμα μπορείτε από σήμερα να κατεβάσετε αυτή την έκδοση.

    Οι πρώτες μας παρατηρήσεις για αυτή την έκδοση και τα πρώτα σχόλια είναι διαθέσιμα στο φόρουμ μας εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles