15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έγγραφο υποστήριξης της Apple αποκαλύπτει τον ακυκλοφόρητο διπλό προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 35W

    Η Apple μπορεί να σχεδιάζει να εισαγάγει έναν φορτιστή USB-C δύο θυρών στο εγγύς μέλλον, με βάση ένα έγγραφο υποστήριξης που διέρρευσε και βρέθηκε από το 9to5Mac. Το έγγραφο υποστήριξης ήταν προφανώς μόνο στον ιστότοπο της Apple για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά υπήρχε μια σαφής αναφορά στον ακυκλοφόρητο φορτιστή.

    Δεδομένου ότι δεν υπάρχει διπλός προσαρμογέας τροφοδοσίας θύρας USB-C διαθέσιμος αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι κάτι που η Apple έχει στα σκαριά. Το 35W θα φορτίσει ή θα τροφοδοτήσει ένα ευρύ φάσμα συσκευών Apple, από το MacBook Air έως τα iPad, τα iPhone, το Apple Watch και το HomePod. Για το iPhone και το iPad, θα ήταν αρκετά ισχυρό για να υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση.

    Στο έγγραφο αυτό η Apple έγραφε:

    Use the Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter and a USB-C cable (not included) to charge your device. Connect a USB-C cable to either port on the power adapter, extend the electrical prongs (if necessary), then plug the power adapter firmly into the power outlet. Ensure the power outlet is easily accessible for disconnecting. Connect the other end of the cable to your device.

    Δεν γνωρίζει κανείς αυτή την στιγμή για το πότε μπορεί να ξεκινήσει στην αγορά αυτό το αξεσουάρ, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο προσαρμογέας ισχύος GaN στον οποίο ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι η Apple εργαζόταν στις αρχές Μαρτίου. Ο Kuo δήλωσε ότι η Apple εργάζεται σε έναν “προσαρμογέα τροφοδοσίας 30W” που έχει νέο σχεδιασμό, με την εταιρεία να σχεδιάζει να το εισαγάγει κάποια στιγμή το 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.