16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: Το οικονομικό iPad θα υιοθετήσει τον iPad Air 3 σχεδιασμό, καμία σχεδιαστική αλλαγή για τα 2021 iPad Pro

    Μια νέα αναφορά από το Macotakara ρίχνει περισσότερο φως σήμερα για το τι να περιμένουμε το 2021 από την γραμμή του iPad. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το 9ης γενιάς iPad θα υιοθετήσει έναν παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του iPad Air 3. Επίσης γίνεται αναφορά πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στην σχεδίαση τον iPad Pro.

    H Apple παρουσίασε το νέο 4ης γενιάς iPad Air πέρυσι με έναν νέο σχεδιασμό που έμοιαζε πολύ με αυτόν των iPad Pro. Η σημερινή αναφορά πάρα αυτά τονίζει πως το οικονομικό iPad που θα παρουσιαστεί το 2021 θα έχει έναν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του 3ης γενιάς iPad Air που παρουσιάστηκε το 2019.

    Το 9ης γενιάς iPad θα έρθει με την ίδια 10.2 ιντσών οθόνη όπως και ο προκάτοχος του αλλά θα είναι πιο ελαφρύ και λεπτό.

    “Σύμφωνα με προμηθευτή από την Κίνα το επερχόμενο iPad 9ης γενιάς θα βασιστεί κατά πάσα πιθανότητα στον σχεδιασμό του iPad Air 3ης γενιάς. Το μέγεθος της οθόνης θα παραμείνει το ίδιο με τον προκάτοχο του στις 10.2 ίντσες αλλά θα είναι πιο λεπτό με πάχος στα 6.3mm και πιο ελαφρύ στα 460gr. Πηγές αναφέρουν πως θα διατηρήσει την ενσωμάτωση του Touch ID, Lightning θύρας, P3 οθόνης και True Tone τεχνολογίας”

    Σε ότι αφορά τώρα την αναβάθμιση του iPad Pro που αναμένεται φέτος το Macotakara τονίζει πως ο φυσικός σχεδιασμός του σασί θα παραμείνει ο ίδιος αλλά ο επεξεργαστής και οι αντίστοιχες επιδόσεις του θα δεχτούν μια σημαντική αναβάθμιση. Δεν γίνεται κάπου λόγος στο δημοσίευμα για την χρήση ή μη της νέας miniLED τεχνολογίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.