16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: Νέοι χρωματισμοί σε MacBook Air με M2 επεξεργαστή το πρώτο μισό του 2022

    Και ενώ οι φήμες θέλουν ένα νέο MacBook Pro να κάνει την εμφάνιση του αργότερα φέτος, σήμερα leaker αναφέρει πως θα πρέπει να περιμένουμε και ένα νέο MacBook Air που θα λανσαριστεί το πρώτο μισό του 2022 σε διάφορα χρώματα.

    Αυτή η είδηση έρχεται μετά το δημοσίευμα του Bloomberg που έχει ήδη αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει τον διάδοχο του M1 MacBook Air.

    Σε tweet του ο DylanDkt αναφέρει πως το νέο MacBook Air θα έρθει με ένα M2 επεξεργαστή με τον M1X να έχει δεσμευτεί για τις Pro συσκευές. Σύμφωνα με τον ίδιο ο επόμενης γενιάς M επεξεργαστής της Apple θα παρουσιαστεί του χρόνου πρώτα σε ένα MacBook Air σε νέους χρωματισμούς. Ο ίδιος leaker έχει με ακρίβεια προβλέψει την έλευση του M1 iMac και M1 2021 iPad Pro.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για το επόμενης γενιάς MacBook Air. Για παράδειγμα το Μάιο ο Jon Prosser είχε παρουσιάσει σε βίντεο του το πως η Apple δοκιμάζει διαφορετικά πρωτότυπα MacBook μοντέλα σε διαφορετικούς χρωματισμούς. Ο ίδιος είχε αναφέρει τότε πως η Apple θα φέρει περισσότερα χρώματα στον καθημερινό χρήστη δείχνοντας έτσι και αυτός την MacBook Air σειρά της Apple ή μια εντελώς νέα MacBook γραμμή.

    Σύμφωνα επίσης με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα νέο MacBook Air με μια mini-LED οθόνη μέσα στο 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.