23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμη: Η Apple θα ανακοινώσει τα 3ης γενιάς AirPods και μια HiFi Apple Music συνδρομή τις επόμενες εβδομάδες

    Βάση πηγών από την μουσική βιομηχανία δημοσίευμα της Hits Double Daily αναφέρει σήμερα ότι η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει μια HiFi συνδρομή τις επερχόμενες εβδομάδες μαζί με την κυκλοφορία των φημολογούμενων 3ης γενιάς AirPods.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νέα συνδρομή θα προσφέρει high fidelity streaming και θα έχει ένα κόστος τα $9.99. Η Spotify έχει ήδη ανακοινώσει πως οι Spotify συνδρομητές θα μπορούν να αναβαθμίσουν και αυτοί την εμπειρία ακρόασης τους σε HiFi αργότερα μέσα στο 2021.

    Επιπλέον γίνεται λόγος πως με αυτή την ανακοίνωση θα έχουμε την κυκλοφορία των 3ης γενιάς AirPods και όλα αυτά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Η Apple έχει προγραμματισμένο το συνέδριο των προγραμματιστών της στις 7 Ιουνίου και αν και δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση hardware πέρυσι αυτό δεν σημαίνει πως φέτος δεν έχουμε κάποια εξαίρεση.

    Τα 3ης γενιάς AirPods αναμένονται να έχουν ένα σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν των AirPods Pro αλλά δεν θα έρχονται με Pro χαρακτηριστικά όπως αυτό της ακύρωσης θορύβου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.