19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμες λένε ότι το iPhone 15 Pro Max μπορεί να διαθέτει ακόμα πιο φωτεινή οθόνη

    Μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι η Apple θα μπορούσε να αναβαθμίσει την οθόνη στο high-end iPhone 15 Pro Max φέτος για να είναι ακόμα πιο φωτεινή. Επί του παρόντος, το iPhone 14 Pro Max μπορεί να φτάσει τα 2000 nits μέγιστης φωτεινότητας, αλλά αυτή η φήμη υποδηλώνει ότι η μέγιστη φωτεινότητα θα μπορούσε να αυξηθεί στα 2500 nits φέτος…

    Η φήμη προέρχεται από τον ShrimpApplePro, ο οποίος έχει ένα αξιοπρεπές αν και όχι τέλειο ιστορικό ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου 6 GB RAM για όλα τα μοντέλα iPhone 14. Ανέφερε επίσης ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν ένα «όμορφο» νέο σχέδιο που χρησιμοποιεί καμπύλες άκρες, λεπτότερα πλαίσια και τιτάνιο για το περίβλημα.

    Σε μια ανάρτηση στο Twitter σήμερα, η ShrimpApplePro πρότεινε ότι η Apple θα μπορούσε να υιοθετήσει μια οθόνη Samsung επόμενης γενιάς που μπορεί να φτάσει έως και τα 2500 nits μέγιστης φωτεινότητας. Η αναφορά, ωστόσο, είναι αρκετά ασαφής προς το παρόν, με τον ShrimpApplePro να λέει ότι αυτή η οθόνη θα μπορούσε «δυνητικά» να εμφανιστεί στο iPhone 15 Pro Max.

    Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max διαθέτουν και τα δύο 1000 nits μέγιστης φωτεινότητας για τυπική χρήση. Κατά την προβολή περιεχομένου HDR, αυτή η φωτεινότητα μπορεί να φτάσει τα 1600 nits. Σε εξωτερικά περιβάλλοντα, η οθόνη μπορεί να φτάσει τα 2000 nits μέγιστης φωτεινότητας. Το iPhone 13 Pro, για σύγκριση, πρόσφερε μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits (τυπική) και 1200 nits μέγιστη φωτεινότητα (HDR).

    Εάν το iPhone 15 Pro Max προσφέρει αναβαθμισμένη μέγιστη φωτεινότητα 2500 nits, σχεδόν σίγουρα θα ισχύει μόνο για την εξωτερική φωτεινότητα. Σε κανονικά περιβάλλοντα, η φωτεινότητα θα παραμείνει πιθανότατα στα 1000 nits για χάρη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της μακροζωίας της οθόνης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.