19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φήμες για το iPhone 14 (2022): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

    Θα μπορούσαμε να απέχουμε μόλις έναν μήνα από την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία του iPhone της Apple. Οι φήμες και τώρα έρχονται πολλές και γρήγορα για την πιθανή κυκλοφορία του iPhone 14 τον Σεπτέμβριο και όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε να δούμε από αυτό.

    Τα iPhone 14 και 14 Pro αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικές συσκευές όταν κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες, με την είδηση ​​ότι η Apple θα δώσει πολλά νέα χαρακτηριστικά στα πιο ακριβά μοντέλα Pro να αποκτάει πλέον μεγάλη βάση. Η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει την τρέχουσα σειρά iPhone 13 στο συνηθισμένο παράθυρο του Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 14 θα δει το τέλος του iPhone «mini» υπέρ ενός νέου κανονικού iPhone μεγέθους «Max». Αυτό από μόνο του υπόσχεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές, καθώς κατά τα άλλα ο σχεδιασμός της συσκευής δεν αναμένεται να αλλάξει. Η Apple φέρεται να έχει πολύ λιγότερα σχέδια για το κανονικό iPhone σε σύγκριση με το «Pro», το οποίο θα μπορούσε να αποκτήσει νέο επεξεργαστή και δεν θα έχει εγκοπή – notch για πρώτη. Το χαρακτηριστικό του πάντα ανοιχτή – always on οθόνη θα μπορούσε επίσης να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά. Φημολογούνται επίσης μεγάλες αναβαθμίσεις κάμερας σε όλα τα επίπεδα.

    Ας τα δούμε λοιπόν όλα αναλυτικά.

    Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 14

    Το iPhone 14 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη συνηθισμένη περίοδο κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου, παράλληλα με το Apple Watch Series 8. Έχουν αναφερθεί προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού, με τα μοντέλα iPhone 14 Pro Max και Max να είναι «έναν μήνα πίσω από το χρονοδιάγραμμα», αλλά αυτό δεν αναμένεται να καθυστερήσει καθόλου τη συσκευή, αν και θα μπορούσε να κάνει τις μεγαλύτερες εκδόσεις «Max» του iPhone πιο δύσκολες ως προς την διαθεσιμότητα τους αρχικά.

    Μια έμπειρη εικασία θα δέσμευε την εκδήλωση κυκλοφορίας του iPhone 14 για την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, με προπαραγγελίες στο τέλος της εβδομάδας και ημερομηνία κυκλοφορίας την επόμενη εβδομάδα.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg λέει ότι η Apple έχει τώρα ξεκινήσει την καταγραφή της ψηφαικής εκδήλωσης του iPhone 14 και ότι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

    iPhone 14 μοντέλα και μεγέθη

    Το iPhone 13 mini αναμένεται να είναι το τελευταίο mini iPhone. Αντίθετα, φέτος η Apple φέρεται να εγκαταλείψει το μικρότερο iPhone υπέρ ενός δεύτερου κανονικού iPhone με μια μεγάλη οθόνη. Όπως σας είχαμε αναφέρει τον Ιούλιο:

    Μια πηγή είπε στο Nikkei Asia ότι είναι λίγο πολύ αποφασισμένο ότι δεν θα υπάρξει Mini φέτος. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, υποστηρίζεται επίσης ότι η Apple σχεδιάζει να υιοθετήσει ένα δεύτερο Max iPhone. Το τηλέφωνο 6,7 ιντσών θα ήταν ένα πιο οικονομικό μεγάλο iPhone με τον ίδιο παράγοντα μορφής με το iPhone 12 Pro Max, αλλά με λιγότερα premium χαρακτηριστικά.

    Ο Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης ότι το iPhone «mini» ήταν προς έξοδο ακόμη και πέρυσι, δηλώνοντας, «προβλέπουμε ότι το νέο iPhone 2H22 θα έχει 4 μοντέλα, συγκεκριμένα τα high-end μοντέλα 6,7 ιντσών και 6,1 ιντσών, και χαμηλότερα μοντέλα 6,7 ιντσών και 6,1 ιντσών.”

    Τα σχεδιαγράμματα του iPhone 14 που διέρρευσαν και που κοινοποιήθηκαν τον Απρίλιο φαίνεται να αποκαλύπτουν δύο μεγαλύτερα μοντέλα iPhone ‘Max’ που θα έχουν μέγεθος 6,7 ιντσών, μαζί με δύο μοντέλα 6,1 ιντσών.

    Περαιτέρω διαρροές θήκης από τον Ιούλιο δείχνουν επίσης ένα νέο μέγεθος μοντέλου.

    Σχεδίαση του iPhone 14

    Τον Σεπτέμβριο, είχαν γίνει αναφορές πως το iPhone 14 θα αποτελούσε έναν «πλήρη επανασχεδιασμό» σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Όχι μόνο το διέρρευσε ο Mark Gurman, αλλά οι πληροφορίες που παρείχε ο Jon Prosser ανέφεραν ότι η Apple αφαιρέσει το εξόγκωμα του πλαισίου της κάμερας στο πίσω μέρος. Ωστόσο, πιο πρόσφατες διαρροές CAD renders τόσο του iPhone 14 όσο και του 14 Pro φαίνεται να υποδεικνύουν ότι η Apple δεν σχεδιάζει πραγματικά να αλλάξει τίποτα σχετικά με τη σχεδίαση κανενός τηλεφώνου. Τον Μάρτιο, μια διαρροή σχετικά με τη σχεδίαση του iPhone 14 αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα διατηρήσει πολλά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του τρέχοντος iPhone, του iPhone 13, δηλαδή το πλαίσιο της πίσω κάμερας, τα τετραγωνισμένα άκρα και πολλά άλλα.

    Καμία από τις προηγουμένως φημολογούμενες αλλαγές όπως μια επίπεδη πλάτη, τα κουμπιά έντασης ήχου ή οτιδήποτε άλλο δεν φαίνεται να υπάρχει. Η μόνη μικρή επιβεβαιωμένη αλλαγή είναι μια νέα κάμερα διάτρησης που έρχεται να αντικαταστήσει την τρέχουσα εγκοπή, η συστοιχία διαθέτει μια τρύπα σε σχήμα χαπιού και μια μικρή κυκλική τρύπα, σαν θαυμαστικό στο πλάι της.

    Ένα δεύτερο σύνολο αρχείων CAD που διέρρευσαν για το iPhone 14 αποκάλυψε ότι τα κανονικά μοντέλα iPhone θα διατηρήσουν ένα σχέδιο που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το τρέχον μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης της εγκοπής που είχαμε μέχρι σήμερα δηλαδή του notch.

    Μια άλλη βασική αλλαγή που απεικονίζεται εδώ είναι ένα πολύ μεγάλο εξόγκωμα στο πλαίσιο πίσω της κάμερας που αναμένεται να βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για ορισμένες μεγάλες αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας.

    Όσον αφορά τα υλικά, μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε τον ίδιο συνδυασμό γυαλιού και αλουμινίου, αν και μια αναφορά αναφέρει ότι η Apple μπορεί να στραφεί στο τιτάνιο για χρήση στο πλαίσιο των πιο premium μοντέλων της.

    Τα πάνελ που διέρρευσαν από τον Απρίλιο και πάλι δείχνουν όχι μόνο το τέλος του mini iPhone αλλά και την νέα εγκοπή στα Pro μοντέλα.

    Τον Μάιο ο Ross Young ανέφερε ότι τα λεπτότερα πλαίσια στο iPhone 14 Pro θα δημιουργούσαν οθόνες που είναι λίγο μεγαλύτερες από την τρέχουσα σειρά iPhone 13.

    • iPhone 13 Pro – 6.06″
    • iPhone 14 Pro – 6.12″
    • iPhone 13 Pro Max – 6.68″
    • iPhone 14 Pro Max – 6.69″

    iPhone 14 χρώματα

    Σύμφωνα με μια αναφορά τον Απρίλιο, η Apple ελπίζει να προσθέσει ένα νέο μωβ χρώμα τόσο στη σειρά iPhone 14 Pro όσο και στην κανονική σειρά iPhone 14.

    Άλλα φημολογούμενα χρώματα από την αναφορά περιλαμβάνουν μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο για το κανονικό iPhone και γραφίτη, χρυσό και ασημί ως τα άλλα χρώματα για το iPhone 14 Pro. Σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εκδόσεις, η Apple τείνει να διατηρεί τα χρώματα «Pro» αρκετά σταθερά, χρησιμοποιώντας την ιερή τριάδα του κατά προσέγγιση χρυσού, ασημί και γκρι μαζί με μια πιο διαφορετική εκδοχή χρώματος όπως το μπλε ή το πράσινο.

    Κάποια από αυτά επιβεβαιώθηκαν από μια πιο πρόσφατη φήμη που έλεγε ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει το Sierra Blue iPhone Pro και θα επαναφέρει το Purple στο μείγμα. Αυτή η αναφορά προχωρά περαιτέρω, λέγοντας ότι τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα προσφέρονται σε “Πράσινο, Μωβ, Ασημί, Χρυσό και Γραφίτη”. Τα κανονικά μοντέλα αναμένεται να έρθουν σε πράσινο, μωβ, μπλε, μαύρο, λευκό και κόκκινο.

    Επεξεργαστής του iPhone 14

    Οι αρχικές αναφορές έδειξαν ότι η Apple μπορεί να υιοθετήσει μια διαδικασία 4nm για χρήση στο νέο της τσιπ στο iPhone 14, ωστόσο, τώρα φαίνεται πιο πιθανό η Apple να παραμείνει στα 5nm.

    Η Apple χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή το τσιπ A15 στο iPhone 13 και οι δύο βασικές συσκευές της Apple σύμφωνα με πληροφορίες θα διατηρήσουν αυτό το τσιπ. Ο Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης ότι το A15 chip θα παραμείνει στα βασικά μοντέλα φέτος, αλλά λέει επίσης ότι ένα νέο τσιπ A16 έρχεται στα iPhone 14 Pro και Pro Max. Ο Kuo δήλωσε ότι αυτό είναι απίθανο να είναι μια σημαντική αύξηση στην απόδοση και θα είναι περισσότερο για αποτέλεσμα μάρκετινγκ.

    Ο Mark Gurman επανέλαβε την αναφορά του Kuo, ισχυριζόμενος ότι το τσιπ A16 θα είναι αποκλειστικό για τα μοντέλα iPhone 14 Pro:

    Φέτος, για πρώτη φορά από τότε που η Apple ξεκίνησε να σχεδιάζει τους δικούς της επεξεργαστές, η εταιρεία δεν θα αναβαθμίσει το τσιπ μέσα στο κύριο νέο της iPhone. Τα βασικά μοντέλα iPhone 14 αυτού του φθινοπώρου θα διατηρήσουν το τσιπ A15 από πέρυσι, με μόνο την έκδοση Pro να αποκτά νέο επεξεργαστή A16.

    Παρά το γεγονός ότι τα βασικά μοντέλα δεν θα έχουν το νέο τσιπ A16, μια αναφορά από το ShrimpApplePro λέει ότι τα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα εξακολουθήσουν να έχουν βελτιωμένη απόδοση λόγω των αναβαθμισμένων μόντεμ, των 6 GB RAM και των βελτιστοποιήσεων εσωτερικού σχεδιασμού.

    Παρά τη χρήση κάποιου παλιού υλικού, τα μη Pro μοντέλα της iPhone 14 σειράς θα έχουν να κάποια συνολική ώθηση απόδοσης σε σχέση με τη σειρά iPhone 13.

    iPhone 14 RAM

    Αν και η μνήμη RAM δεν είναι ένας τεράστιος περιοριστικός παράγοντας στη σχεδίαση του iPhone, αναφορές και φήμες αναφέρουν ότι και τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 14 θα διαθέτουν 6 GB RAM, αλλά ότι θα διαφοροποιήσει τις εκδόσεις Pro από τις κανονικές χρησιμοποιώντας LPDDR5 στην πρώτη και LPDDR4X στα Pro η Apple. Αυτό σημαίνει ότι οι εκδόσεις Pro θα μπορούσαν να διαθέτουν βελτιωμένη απόδοση και απόδοση ισχύος.

    Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από το Digitimes, το οποίο λέει επίσης ότι όλα τα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν 6 GB RAM, αλλά οι τεχνολογίες θα διαφέρουν μεταξύ του κανονικού και του μοντέλου Pro. Ανεξάρτητα από τον τύπο της μνήμης RAM, η συμπερίληψη των 6 GB είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τα 4 GB μνήμης RAM που βρίσκονται επί του παρόντος στα μοντέλα iPhone 13.

    iPhone 14 οθόνη, ProMotion, και always-on

    Το iPhone 13 Pro διαθέτει οθόνη ProMotion 120Hz και υποθετικά θα ήταν λογικό η Apple να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα σε ολόκληρη τη σειρά iPhone το επόμενο έτος. Τουλάχιστον ένας αναλυτής πρότεινε ότι το ProMotion και η οθόνη 120 Hz θα μπορούσαν να έρθουν σε όλα τα μοντέλα iPhone. Ωστόσο, πολλοί πιο αξιόπιστοι αναλυτές έχουν δηλώσει ότι τα 120Hz αναμένεται να παραμείνουν ένα «Pro» χαρακτηριστικό φέτος, διατηρώντας το κόστος των κανονικών εκδόσεων χαμηλό και βοηθώντας στη διαφοροποίηση μεταξύ των δύο.

    Ωστόσο, ο Ross Young της DSCC λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει, καθώς μια οθόνη LTPS 60Hz παραμένει στο κανονικό iPhone. Ωστόσο, η Apple ενδέχεται να αναβαθμίσει την οθόνη με άλλους τρόπους, όπως έκανε φέτος με το Super Retina Display XDR.

    Μια άλλη αναφορά από το The Elec λέει ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει υλικά διαφορετικής ποιότητας OLED μεταξύ των μοντέλων κανονικού και Pro iPhone 14. Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung Display θα χρησιμοποιήσει το νέο της υλικό M12 για τα μοντέλα iPhone 14 Pro, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιεί στα νέα πτυσσόμενα μοντέλα της το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4. Το iPhone 14 και το iPhone Το 14 Max, σε σύγκριση, θα χρησιμοποιήσει το παλαιότερο υλικό M11. Η αναβάθμιση στο M12 μπορεί να κάνει περισσότερα από την ενεργοποίηση του μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης και ακόμη και να προσφέρει μια πάντα ανοιχτή οθόνη στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Μια σημαντική αναβάθμιση που διέρρευσε στην έκδοση beta του iOS 16 είναι η δυνατότητα μιας νέας οθόνης που θα χρησιμοποιούσε έναν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης για να εμφανίζει την οθόνη κλειδώματος συνεχώς, όπως το Apple Watch Series 7. Τουλάχιστον ένας χρήστης έχει προβλέψει ότι το iPhone 14 Pro θα έχει λειτουργία ρυθμού ανανέωσης οθόνης 1Hz. Αυτό ευθυγραμμίζεται με την έντονη εστίαση της Apple στην οθόνη κλειδώματος στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού της. Αυτή η δυνατότητα, όπως και πολλές αναβαθμίσεις φέτος, αναμένεται να περιοριστεί στα μοντέλα «Pro». Ο αναλυτής Ross Young έχει επίσης υποστηρίξει τις αναφορές για μια πάντα ανοιχτή οθόνη, όπως και ο Mark Gurman του Bloomberg. Σε μια διαρροή τον Ιούνιο, ο Gurman δήλωσε ότι το iPhone θα διαθέτει τα ίδια εργαλεία για την απόκρυψη ευαίσθητων δεδομένων κλειδώματος οθόνης με το Apple Watch.

    Όπως και το Apple Watch, το iPhone 14 Pro θα μπορεί να εμφανίζει widget που εμφανίζουν καιρό, ημερολόγια, μετοχές, δραστηριότητες και άλλα δεδομένα, ενώ η οθόνη παραμένει σε χαμηλή φωτεινότητα και ρυθμό καρέ. Και θα υπάρχει μια ρύθμιση – όπως το Apple Watch – που εμποδίζει την εμφάνιση ευαίσθητων δεδομένων στην οθόνη κλειδώματος

    Το iOS 16 beta 4 περιλαμβάνει νέες ταπετσαρίες που διαθέτουν λειτουργία “Sleep” που δείχνει μια πολύ πιο σκοτεινή έκδοση της ταπετσαρίας, ένα σαφές σημάδι ότι η Apple σχεδιάζει μια νέα λειτουργία για μια πάντα ενεργή οθόνη. Η τέταρτη beta του Xcode 14 φαίνεται επίσης να επιδεικνύει τη δυνατότητα κατά τη χρήση της προεπισκόπησης SwiftUI, μια άλλη ένδειξη ότι βρίσκεται στο δρόμο αυτό το χαρακτηριστικό για το φθινόπωρο.

    Αποθηκευτικός χώρος iPhone 14

    Σύμφωνα με αναφορές, η Apple θα προσθέσει μια νέα διαμόρφωση αποθήκευσης 2 TB στο iPhone. Πιθανότατα για το μοντέλο Pro, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον βασικό αποθηκευτικό χώρο για αυτά τα τηλέφωνα και ακόμη και να δούμε ντεμπούτο 1 TB στο κανονικό iPhone. Έχει επίσης αναφερθεί ότι η Apple ενδέχεται να υιοθετήσει λύσεις QLC NAND flash στο iPhone 14 φέτος.

    Ορισμένες αναφορές υποθέτουν ότι το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max θα μπορούσαν τελικά να αφήσουν τη διαμόρφωση του βασικού μοντέλου αποθήκευσης των 128 GB και να ξεκινήσουν με 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο, άλλοι αναλυτές διαφωνούν.

    iPhone 14 κάμερα

    Μια τεράστια αναβάθμιση κάμερας θα μπορούσε να είναι προ των πυλών για το iPhone φέτος μέσω μιας κάμερας 48MP:

    Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι η Apple θα στραφεί σε μια νέα κάμερα 48 megapixel, ενώ η συσκευή του επόμενου έτους θα δει την Apple να μεταπηδήσει σε νέο σχεδιασμό κάμερας περισκοπίου για πρώτη φορά. Έχουμε ακούσει παρόμοιες φήμες στο παρελθόν — και από τον ίδιο τον Kuo. Η μετάβαση σε ένα τέτοιο σύστημα κάμερας θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να επωφεληθεί από το binning pixel – μια διαδικασία που θα επέτρεπε να διατίθεται περισσότερο φως κατά τη διάρκεια λήψεων χαμηλού φωτισμού, ενώ παράλληλα θα επέτρεπε τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης σε σκηνές με καλό φωτισμό.

    Ομοίως, ο αναλυτής Jeff Pu λέει ότι το νέο iPhone θα αποκτήσει ένα σύστημα πίσω κάμερας με τριπλό φακό που θα διαθέτει ευρυγώνιο φακό 48MP. Αυτή η αύξηση θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει την εγγραφή βίντεο 8K.

    Ο Mark Gurman δήλωσε επίσης ότι το iPhone 14 Pro θα αποκτήσει ευρυγώνιο φακό 48MP.

    Ο Kuo λέει επίσης ότι η Apple μπορεί να σχεδιάζει να αναβαθμίσει σημαντικά την μπροστινή της κάμερα, η οποία θα μπορούσε να φέρει βελτιωμένη εστίαση και καλύτερο διάφραγμα για βελτιωμένη λειτουργία πορτρέτου τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο FaceTime.

    Μπαταρία iPhone 14

    Σύμφωνα με τον Ross Young της DSCC, το iPhone 14 θα έχει μεγαλύτερες μπαταρίες σε όλη την σειρά, ενισχύοντας τη χωρητικότητα και τροφοδοτώντας περισσότερες δυνατότητες.

    Εκτός από το ότι διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες, μια έκθεση τον Αύγουστο αναφέρει ότι τα νέα iPhone θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Τα νέα iPhone θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ταχύτητες φόρτισης έως και 30 watt, αλλά αυτό φαίνεται να είναι η κορυφαία απόδοση. Η ίδια έκθεση σημειώνει ότι οι ταχύτητες είναι πιθανό να «πέσει στα 27-25W» μετά από λίγο.

    Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτή η μείωση, θα εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τις ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής σε ένα iPhone. Φυσικά, αυτές οι ταχύτητες φόρτισης θα είναι τόσο υψηλές μόνο με την ενσύρματη φόρτιση. Η φόρτιση MagSafe εξακολουθεί να είναι στα 15W και η κανονική ασύρματη φόρτιση εξακολουθεί να είναι στα 7,5W. Δεν είναι σαφές εάν η Apple σχεδιάζει να βελτιώσει αυτούς τους τύπους φόρτισης.

    iPhone 14 Face ID και Touch ID

    Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει το Touch ID υπό οποιαδήποτε ιδιότητα. Είχαμε ακούσει προηγουμένως από έναν αξιόπιστο αναλυτή ότι η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει μια κάμερα Face ID κάτω από την οθόνη, ωστόσο πολλές επίμονες φήμες δηλώνουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον φέτος.

    iPhone 14 τιμή και διαθεσιμότητα

    Οι πιο πρόσφατες αναφορές μας είναι μικτές ως προς το αν η Apple θα αυξήσει την τιμή του iPhone 14. Τον Ιούλιο, ο αναλυτής της Wedbush Dan Ives προειδοποίησε ότι το iPhone 14 θα μπορούσε να είναι $100 πιο ακριβό από το iPhone 13, καθώς η Apple προσπαθεί να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κόστος σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα.

    Με μια φήμη για αποθηκευτικό χώρο 2 TB και τη δυνατότητα ενός μεγαλύτερου βασικού μοντέλου αποθήκευσης, φαίνεται πιθανό το iPhone 14 να είναι πιο ακριβό από την τρέχουσα έκδοση. Ωστόσο, η Apple μας εξέπληξε διατηρώντας την τιμή την ίδια πέρυσι με το iPhone 13, ακόμη και μείωσε την τιμή σε ορισμένα σημεία σε σύγκριση με το iPhone 12.

    Ενώ ο Dan Ives πιστεύει ότι η τιμή θα μπορούσε να ανέβει έως και $100 για κάθε μοντέλο του iPhone 14, μια πιο πρόσφατη αναφορά τον Αύγουστο από έναν leaker με ανάμεικτο ιστορικό λέει ότι η Apple θα διατηρήσει την ίδια βασική τιμή των $799 με το iPhone 14 υπέρ ενός iPhone 14 Max 899 δολαρίων, ένα πιθανό σενάριο καθώς οι φήμες συνεχίζουν να αυξάνονται ενόψει της εκδήλωσης iPhone του Σεπτεμβρίου της Apple.

    Ακόμη πιο κοντά στην εκδήλωση iPhone του Σεπτεμβρίου, ο αναλυτής της εφοδιαστικής αλυσίδας Ming-Chi Kuo παρενέβη, προβλέποντας ότι η Apple θα αυξήσει την τιμή των μοντέλων iPhone 14 Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.