15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple μιλούν για την νέα γραμμή του iPad, Touch ID, κ.α στο ‘Same Brain’ podcast | Βίντεο

    Τον περασμένο μήνα η Apple παρουσίασε την νέα iPad γραμμή της με το νέο 8ης γενιάς iPad και το νέο iPad Air που θα γίνει διαθέσιμο αυτό το μήνα. Τα στελέχη της Apple Bob Borchers και John Ternus παραχώρησαν συνέντευξη στις Justine και Jenna Ezarik στο “Same Brain” podcast για να μιλήσουν σχετικά με αυτό.

    Να τονίσουμε πως ο Bob Borchers είναι αντιπρόεδρος στο product marketing της Apple, ενώ ο John Ternus είναι αντιπρόεδρος στο hardware engineering.

    Για τον νέο Touch ID αισθητήρα του νέου iPad Air που για πρώτη φορά μπαίνει στο power κουμπί ανέφεραν:

    “Είναι μια εξέλιξη της τεχνολογίας. Θέλαμε να έχουμε μια σχεδίαση πλήρης οθόνης και έτσι έπρεπε να αφαιρέσουμε το Home Button και το πλαίσιο στο οποίο υπήρχε αυτό. Αυτό που έκανε το έργο μας πολύ δύσκολο είναι το πόσο μικρή επιφάνεια έχει η θέση που επιλέξαμε για τον αισθητήρα του δαχτυλικού αποτυπώματος. Αν το σκεφτείτε είναι μια πάρα πολύ μικρή επιφάνεια από ότι θα ήταν στον τυπικό αισθητήρα. Έτσι η ακρίβεια του έπρεπε να γίνει ακόμη περισσότερο μεγάλη και επίσης θα έπρεπε με την χρήση να δέχεται καλύτερες μετρήσεις που θα δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Χρειάστηκαν πολλοί αλγόριθμοι, πολύ δουλειά έτσι ώστε να μπει ένας τέτοιος αισθητήρας σε ένα τόσο περιορισμένο χώρο”

    Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη αυτή παρακάτω:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.