Η εφαρμογή WhatsApp την Τρίτη ξεκίνησε μια μητρική desktop εφαρμογή για Mac και Windows υπολογιστές. Το Facebook που ανήκει στην υπηρεσία μηνυμάτων λέει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει ένα “νέο τρόπο για να μείνετε σε επαφή οποτεδήποτε και οπουδήποτε -. Είτε στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας στο σπίτι ή την εργασία”

Για να κατεβάσετε την νέα έκδοση του WhatsApp στην επιφάνεια εργασίας , επισκεφθείτε το whatsapp.com/download από τον browser στην επιφάνεια εργασίας σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και σαρώστε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας.

whatsapp-mac-1024x645

Η desktop εφαρμογή είναι απλά μια επέκταση του τηλεφώνου σας: η εφαρμογή θα σας δείξει κατευθείαν τις συνομιλίες και τα μηνύματα από το κινητό σας.

Η νέα desktop εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα Windows 8 + και Mac OS 10.9+ και συγχρονίζεται με το WhatsApp στην κινητή συσκευή σας. Επειδή η εφαρμογή εκτελείται εγγενώς στην επιφάνεια εργασίας σας, θα έχετε υποστήριξη για τις ειδοποιήσεις στηνεπιφάνειας εργασίας, καλύτερες συντομεύσεις πληκτρολογίου, και πολλά άλλα.

Το WhatsApp είναι μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες μηνυμάτων cross-platform στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο, το Facebook ανακοίνωσε ότι τώρα βλέπουμε 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Και τον Απρίλιο, η εταιρεία εισήγαγε κρυπτογράφηση end-to-end για αυξημένη ασφάλεια,