17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το VMware Fusion 13 είναι πλέον διαθέσιμο με εγγενή υποστήριξη για υπολογιστές Apple Silicon Mac

    Η VMware ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Fusion 13, της τελευταίας σημαντικής ενημέρωσης του λογισμικού εικονικοποίησης Fusion. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Fusion, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες Mac να χειρίζονται εικονικές μηχανές για να τρέχουν λειτουργικά συστήματα που δεν είναι macOS, όπως τα Windows 11.

    Το Fusion 13 Pro και το Fusion 13 Player είναι συμβατά τόσο με Intel Mac όσο και με Mac silicon της Apple εξοπλισμένα με τσιπ της σειράς M, προσφέροντας εγγενή υποστήριξη. Η VMware δοκιμάζει την υποστήριξη πυριτίου της Apple εδώ και αρκετούς μήνες πριν από την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του Fusion.

    Με το Fusion 13, οι χρήστες Mac της Intel και της Apple silicon μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εικονικές μηχανές των Windows 11. Οι Mac της Intel προσφέρουν πλήρη υποστήριξη για τα Windows 11, ενώ στο Apple silicon, η VMware λέει ότι υπάρχει ένας πρώτος γύρος λειτουργιών για τα Windows 11 στο Arm.

    VMware Tools provides virtual graphics and networking, and more is still to come. With certified and signed drivers Windows 11 looks fantastic, and adjust the resolution to 4K and beyond! Note that Fusion on Apple Silicon must run the Arm variant of Windows 11, and it does not support the x86/Intel version of Windows.

    Οι χρήστες που πρέπει να εκτελέσουν τις παραδοσιακές εφαρμογές win32 και x64 μπορούν να το κάνουν μέσω ενσωματωμένης εξομοίωσης.

    Το Fusion 13 περιλαμβάνει επίσης μια εικονική συσκευή TPM 2.0 που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε VM, αποθηκεύοντας περιεχόμενο σε κρυπτογραφημένη ενότητα των αρχείων εικονικής μηχανής και προσφέροντας ισοτιμία λειτουργικότητας hardware-tpm. Για την υποστήριξη αυτής της δυνατότητας, το Fusion 13 χρησιμοποιεί έναν γρήγορο τύπο κρυπτογράφησης που κρυπτογραφεί μόνο τα μέρη του VM που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη της συσκευής TPM για απόδοση και ασφάλεια.

    Το Fusion 13 Player είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και οι εμπορικές άδειες και για τις δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες με έκπτωση 30 τοις εκατό για να γιορτάσουν την κυκλοφορία. Το VMware Fusion 13 Player διατίθεται στα $104,30 και το VMware Fusion Pro στα $139,30. Διατίθενται επίσης αναβαθμίσεις από προηγούμενες εκδόσεις με χαμηλότερο κόστος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.