Το Twitter εισάγει δύο νέα χαρακτηριστικά

0
121

Το Twitter έχει ως στόχο να καταστήσει την χρήση του τέτοια ώστε να μπορείτε βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις θέσεις και τοποθεσίες που οι άλλοι μιλούν, γι’αυτό και θα λανσάρει δύο νέα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει.

Πολλές φορές στο Twitter, οι άνθρωποι μιλούν για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, ή μέρη που θέλουν να επισκεφθούν, αλλά η εύρεση πληροφοριών για αυτά τα θέματα απαιτεί γενικά την έξοδο από την εφαρμογή. Το Twitter δοκιμάζει τώρα δύο νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην ανακάλυψη των τόπων και των προϊόντων, και ακόμη μπορεί και να σας δώσει έναν τρόπο για να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα. Τα δύο νέα χαρακτηριστικά είναι σελίδες προϊόντων και τον τόποι, και οι συλλογές προϊόντων και του τόπου.

logo_twitter_withbird_1000_allblue

Το Twitter περιγράφει τις σελίδες:

”Η πρώτη εμπειρία που δοκιμάζουμε είναι ένας νέος τρόπος για να βγάλουμε στην επιφάνεια και να οργανώσουμε τα σχετικά Tweets με τα προϊόντα και τις θέσεις/τοποθεσίες στις ειδικές σελίδες. Σε αυτές τις σελίδες θα εμφανίζονται οι εικόνες και τα βίντεο για τα προϊόντα μαζί με πληροφορίες όπως μια περιγραφή, την τιμή και την επιλογή να τα αγοράσουν,βιβλίο οδηγιών γενικότερα, ή η επιλογή να επισκεφτούν το site και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.”

Οι συλλογές είναι λίγο διαφορετικές:

”Εκτός από τις σελίδες, έχουμε επίσης αρχίσει να δοκιμάζουμε νέους τρόπους για τους ανθρώπους και τα εμπορικά σήματα,διάφορα brands, για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε στο Twitter συλλογές των προϊόντων και των τόπων αυτών. Θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε σε πλούσιες συλλογές που σας ενδιαφέρουν και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τα μέρη που μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα.”

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Twitter στη συσκευή σας, ώστε να είστε σίγουροι και για να ελέγξετε για ενημερώσεις. Κατά τους προσεχείς μήνες, το Twitter σχεδιάζει να δοκιμάσει περισσότερες εμπειρίες για να φέρει ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία και σχετικό περιεχόμενο σε κάθε χρήστη.

Σχολιασμός στο forum