19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το TikTok Music θα μπορούσε να σημαίνει ανταγωνισμό για το Apple Music και το Spotify

    Το TikTok Music θα μπορούσε να είναι ο νεότερος ανταγωνιστής της Apple Music και του Spotify, καθώς η μητρική εταιρεία του TikTok ByteDance μόλις υπέβαλε αίτηση εμπορικού σήματος για την πιθανή υπηρεσία ροής μουσικής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Business Insider, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο γίγαντας των social media θα μπορούσε να είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί την Apple Music και το Spotify στο εγγύς μέλλον.

    Όπως αναφέρεται από τη δημοσίευση, το TikTok είναι ήδη ένας κόμβος για την ανακάλυψη νέας μουσικής. Επιπλέον, συμβάλλει στη μετατροπή των τραγουδιών σε mainstream και στην κορυφή των τσαρτ όπως το Billboard 100, το Spotify Viral 50 και τα επιμελημένα playlist της Apple Music.

    Εάν αυτό αποδειχθεί ότι συμβαίνει, η Apple Music και το Spotify θα έχουν σοβαρό ανταγωνισμό. Το TikTok, για παράδειγμα, είναι η μόνη εφαρμογή εκτός Facebook που ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.