25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το teardown του MacBook Pro αποκαλύπτει τις περίεργες γρίλιες των ηχείων

    cla1fmegmlvjvjcb-huge_-1-780x585

    Τα νέα MacBook Pro με την Touch Bar έχουν πλέον φτάσει στα χέρια αγοραστών και έτσι το iFixit ως είθισται είχε την ευκαιρία να αποσυναρμολογήσει ένα για να μας παρουσιάσει τι υπάρχει κάτω από το σασί.

    Το πιο ενδιαφέρον εύρημα; Οι γρίλιες των ηχείων του δεν έχουν από πίσω κάποιο ηχείο αλλά μπορεί να δημιουργήθηκαν καθαρά για λόγους αισθητικού σχεδιασμού.

    “Gently nestled between MacBook’s edge and the keyboard are two speaker grilles — carefully crafted vents that channel sound waves out of the MacBook Pro straight to … wait. The speakers are not located under the speaker grilles. The speaker grille doesn’t even go clear through the case. These speakers likely blast their impressive sound through the side air vents. The ‘grilles’ are seemingly cosmetic, maybe to unify the product line.”

    Κάποιοι χρήστες επιμένουν πως αν τις καλύψουν τότε μειώνεται η ακουστική απόδοση του μηχανήματος τους πάρα το γεγονός πως το iFixit απέδειξε πως τα ανοίγματα αυτά δεν οδηγούν κάπου.

    Κάτι αντίστοιχο είχαμε και με το iPhone 7 Plus όπου η δεύτερη γρίλια του ηχείου δεν οδηγεί και αυτή κάπου και έτσι για ακόμη μια φορά όλοι θεώρησαν πως πρόκειται για μια παρέμβαση σχεδιασμού από τον Ive.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles