22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το ‘Spring loaded’ keynote είναι πλέον διαθέσιμο στο Apple website και στο YouTube

    Αν χάσατε το χθεσινό Apple event δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η Apple το κοινοποίησε στην επίσημη σελίδα της αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

    Η εταιρεία στο πρώτο αυτό event για το 2021 παρουσίασε την νέα γενιά των iPad Pro με τον Μ1 επεξεργαστή, ένα νέου σχεδιασμού iMac, τα AirTags καθώς και ένα νέο Apple TV 4K.

    Φυσικά όπως πάντα από τις σελίδες του AppleWorldHellas θα μαθαίνετε πρώτοι όλοι τα τελευταία νέα τόσο για τις νέες συσκευές της Apple όσο και για ότι αφορούν την εταιρεία και όχι μόνο!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.