Η διάσημη εφαρμογή ανακάλυψης μουσικής Shazam έχει ενημερωθεί με την έκδοση 9.4.1, αποκτώντας τη δυνατότητα να προσθέσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής της Apple Music. Με τη νέα έκδοση της εφαρμογής, το Shazam μπορεί να συνδεθεί με την Apple Music ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια που έχετε ανακαλύει, κατευθείαν στην playlist της Apple Μusic χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή Shazam.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Shazam, είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που είναι σε θέση να προσδιορίσει το κομμάτι που παίζεται, προσφέροντας έως και τίτλους τραγουδιών, μουσικά βίντεο, και πολλά άλλα.

shazamapplemusic-800x707

 

Το νέο χαρακτηριστικό απαιτεί iOS 9.3, επειδή η ενημέρωση έχει ενεργοποιημένη τη δυνατότητα για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για πρόσβαση στις Apple Music λίστες αναπαραγωγής. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του Shazam θα πρέπει να δοθεί άδεια πρόσβασης και να συνδεθείτε με την Apple Μusic μέσα από το τμήμα των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Μόλις εγκριθεί, ένα τραγούδι που αναγνωρίζεται από το Shazam μπορεί να προστεθεί σε μια λίστα αναπαραγωγής πατώντας το σύμβολο “+” στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής. Τα Τραγούδια μπορεί επίσης να παίξουν με την Apple Music, να χρησιμοποιηθούν για να ξεκινήσουν ένα ραδιοφωνικό σταθμό, ή να άνοιξουν το iTunes. Τα τραγούδια που προστίθενται παρατίθενται στο πλαίσιο μίας “My Shazam Tracks” playlist. Η σημερινή ενημέρωση δίνει επίσης στους Apple Μusic συνδρομητές τη δυνατότητα να ακούσουν ένα τραγούδι πλήρες χωρίς να φύγουν από την εφαρμογή.

Σχολιασμός στο forum