Το Mac Mini παραμένει σημαντικό και θα μείνει στην παραγωγή

0
193

Mac-Mini

Το Mac Mini είναι ένα σημαντικό μοντέλο για την Apple και τους υπολογιστές της και θα παραμείνει στην παραγωγική γραμμή της εταιρεία για τώρα ανέφερε ο Apple’s Senior Vice President of Worldwide Marketing Phil Schiller όταν ο δημοσιογράφος του BuzzFeed John Paczkowski των ρώτησε για το μέλλον τον πιο οικονομικών μοντέλων Mac. Αυτό που δεν ανέφερε βέβαια ήταν πότε θα αναβαθμιστεί η εν λόγω συσκευή.

Ο Schiller ανέφερε:

“Θέλω να σας αναφέρω πως το Mac Mini είναι ένα σημαντικό προϊόν για εμάς και οι ανάγκες που μπορεί να καλύψει είναι τόσο του απλού καταναλωτή όσο και του επαγγελματία. To Mac Mini παραμένει λοιπόν στην παραγωγική μας γραμμή αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτό σήμερα”

 

Το Mac Mini παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και δεν έχει δεχτεί κάποια αναβάθμιση τα τελευταία δύο χρόνια. Η τελευταία που του έκανε η Apple ήταν τον Οκτώβριο του 2014 όπου και του ενσωμάτωσε του τότε νέους Haswell επεξεργαστές, βελτίωσε τα γραφικά του και μείωσε παράλληλα και την τιμή του βασικού μοντέλου κατά $100. Δυστυχώς το τρέχον μοντέλο στην αγορά δεν μπορεί να δεχτεί αναβάθμιση στην RAM του.