17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iTunes 12.4 έρχεται σύντομα με νέα tweaks στην διεπαφή του

    itunes-12-4

    Μια ανανεωμένη έκδοση του iTunes είναι στα σκαριά εδώ και καιρό κάτι που είχε αναφέρει και o Eddy Cue πίσω τον Φεβρουάριο. Αν και ο Cue δεν ανέφερε τι αλλαγές θα δούμε μια νέα διαρροή από το MacRumors δείχνει πως η Apple σχεδιάζει μια μικρή αναβάθμιση τελικά με την έκδοση 12.4 και όχι κάτι δραματικό που αρκετοί ελπίζανε.

    Σύμφωνα με το άρθρο οι αλλαγές θα έρθουν στην πλευρική μπάρα. Με το iTunes 12.4 θα έχουμε μια μόνιμη μπάρα που θα κάνει πιο εύκολη την μετάβαση στις διάφορες κατηγορίες περιεχομένου.

    Ουσιαστικά δηλαδή θα έχουμε ένα νέο “media picker” – επιλογέα media που θα επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται πολύ γρήγορα μεταξύ της Μουσικής, Ταινιών, και άλλου περιεχομένου στο iTunes.

    Άλλες αλλαγές συμπεριλαμβάνουν πιο απλοϊκά μενού και έναν ελαφρώς ανασχεδιασμένο mini player.

    iTunes-12.4-simpler-menus-MacRumors-leak-003

    H νέα αυτή αναβάθμιση του  iTunes 12.4 αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες κάτι το οποίο σημαίνει πως θα την δούμε πριν την έλευση του WWDC συνεδρίου της Apple τον Ιούνιο.

    Εξάλλου στο WWDC, αναμένουμε την Apple να φέρει πιο σημαντικές αλλαγές στην Music υπηρεσία της στο iOS.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles