21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone SE θα φέρει υποστήριξη 5G του χρόνου και μια hole-punch οθόνη το 2023

    Η Apple θα ανανεώσει την iPhone SE σειρά της φέρνοντας 5G υποστήριξη την επόμενη χρονιά σύμφωνα με νέα αναφορά από τον αναλυτή με πηγές στην παραγωγική αλυσίδα της Apple Ross Young.

    O Young έχει ένα καλό ρεκόρ σωστών προβλέψεων για μελλοντικές συσκευές της Apple. Ο ίδιος αναφέρει πως ένα νέο iPhone SE θα έρθει το 2022 αλλά δεν θα έχει μια νέα οθόνη. Θα είναι η ίδια 4.7 ιντσών οθόνη αλλά τουλάχιστον η συσκευή θα είναι πλέον συμβατή με 5G δίκτυα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα έχουμε την αναφορά πως η Apple θα αλλάξει την οθόνη στις 6.1 ίντσες το 2023 με έναν hole punch σχεδιασμό.

    Αυτή την στιγμή το iPhone SE είναι η πιο οικονομική λύση της Apple στην αγορά και σίγουρα ανταποκρίνεται και εξαιτίας του hardware του άριστα για ένα μέσο χρήστη.

    Στην αναφορά αυτή δεν έχουμε κάποια ένδειξη για το φημολογούμενο iPhone SE Plus δυστυχώς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.