Το Google search θα δημιουργήσει ευρετήριο για το iOS App περιεχόμενο

0
227

Η Google ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την δημιουργία ευρετηρίου  του περιεχομένου των  iOS εφαρμογών στα αποτελέσματα αναζήτησης στο εγγύς μέλλον, επιτρέποντας στους χρήστες iPhone  να ανοίξουν από  το κινητό τους το περιεχόμενο της εφαρμογής κατ ‘ευθείαν από το Google Search. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι σύνδεσμοι των ευρετηρίων από την αρχική ομάδα των εφαρμογών θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο iOS στα αποτελέσματα αναζήτησης τόσο στο Google App και Chrome για συνδεδεμένους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

OpenTable-Side-by-side1

 

Η Google παρουσίασε το πρώτο app δημιουργίας ευρετηρίου  στα αποτελέσματα αναζήτησης για το Android τον Οκτώβριο του 2013, δίνοντας στους  προγραμματιστές πλήρη έλεγχο πάνω στο  περιεχόμενο της εκάστοτε εφαρμογής που θα ήθελαν να αναπροσαρμόζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ένας χρήστης που ψάχνει για να κάνει  κράτηση σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα ευρετήριο έκδοσης του OpenTable απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Google περιγράφει επίσης με  οδηγίες για τους προγραμματιστές για το πώς να πάρουν  μια iOS app αναπροσαρμοσμένη  στα αποτελέσματα αναζήτησης, μια διαδικασία η οποία, μεταξύ άλλων, τα βήματα που περιλαμβάνει είναι η  προσθήκη βαθιάς υποστήριξης σύνδεσης με την εφαρμογή και υποβολή iOS φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημιουργίας ευρετηρίου  εφαρμογών.

Σχολιασμός στο forum