20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Find My δίκτυο της Apple σύντομα θα μπορεί να εντοπίζει χαμένα AirPods Pro ή AirPods Max εκτός εμβέλειας Bluetooth

    Με την iOS 15 τα AirPods Pro και AirPods Max θα αναγνωρίζονται από το Find My δίκτυο της Apple κάτι το οποίο σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να τα εντοπίσουν ακόμη και αν αυτά έχουν βγει εκτός εμβέλειας του Bluetooth.

    Οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τα AirPods μέσω της Find My εφαρμογής αλλά αν είναι μέσα στην εμβέλεια του Bluetooth. Πλέον με την iOS 15 τα AirPods Pro και τα AirPods Max θα εντοπίζονται και στο Find My δίκτυο που θα δείχνει την τελευταία θέση τους ακόμη και αν είναι εκτός εμβέλειας του Bluetooth του χρήστη τους.

    Use the ‌Find My‌ network to get an approximate location of your missing ‌AirPods Pro‌ or ‌AirPods Max‌. This will help you get within Bluetooth range so you can play a sound and locate them.

    Το ίδιο θα ισχύσει και για τα Beats ακουστικά της Apple αργότερα μέσα στον χρόνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.